Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker

Start People 's-Hertogenbosch

Standplaats
Oss
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0030258

In deze coronaperiode is het super belangrijk dat we serieus omgaan met hygiëne. In deze functie draag jij daar aan bij!

Als productiemedewerker bij onze klant kom jij voornamelijk te werken op de afvulafdeling. Jij bent hier onder andere verantwoordelijk voor het aan- en afvoeren van de grondstoffen (afdeling aanmaak) en de verpakkingsmaterialen voor verschillende afvulpunten. Daarnaast zorg jij voor een juiste en veilige opslag van retoursverpakkingen, grondstoffen en eindproducten. Als jouw taken klaar zijn, kijk je of je collega's kunt helpen en zorg je dat de werkplek opgeruimd is.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die graag hard wil werken. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaand profiel:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in de productie is een must;
  • Je werkt nauwkeurig;
  • Je beschikt over doorzettingsvermogen;

Onze opdrachtgever is gevestigd is Oss. Zij ontwikkelen reinigingsmiddelen en werken elke dag aan de reinigingsconcepten van de toekomst. Als familiebedrijf richtten zij zich altijd op kwaliteit, kostenbesparing en duurzaamheid. Binnen dit bedrijf wordt aandacht besteed aan leuke extra's voor de medewerkers; zoals vers fruit op maandag, carwash korting en gratis zwembad toegang.

  • We bieden een fulltime functie voor onbepaalde tijd binnen een uitdagende omgeving met een gemoedelijke sfeer;
  • Een bruto uurloon van €11,48 incl. adv-toeslag;
  • Een reiskostenvergoeding.

Bij vragen of interesse zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp op 06-18995308.