Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker

Start People Inhouse Serv - Van der Laan Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0004912

Wil jij ook een bijdrage leveren aan volle schappen in de supermarkt? Lees dan snel verder!
Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie productiemedewerker bij Zwanenberg in Almelo. Het werk zal bij productielocatie Van der Laan in Almelo plaatsvinden. Wil jij graag werken en bij voorkeur voor dagdienst of eventueel 2-ploegen? Dan is dit een kans die je niet mag laten schieten!

Als productiemedewerker bij Zwanenberg in Almelo houd jij je bezig met diverse werkzaamheden zoals inpakken, tellen, etiketteren, afwegen, stapelen en nog veel meer. Daarnaast zorg jij er voor dat de kwaliteit van de producten goed is en dat de afdeling ten alle tijden schoon is. Zo ben jij er onder andere verantwoordelijk voor dat de leverworsten en kipspiesjes in de winkels komen te liggen.

Heb jij ervaring als productiemedewerker, bij voorkeur in de voeding? Dan is dit wellicht een mooie uitdaging. Doorgroeien behoort zeker tot de mogelijkheid, afhankelijk van jouw eigen capaciteiten.

Je wordt in deze functie aangestuurd door de operators en met je team wil jij er voor zorgen dat alle producten zo goed mogelijk tijdig worden ingepakt! Verder vind je het belangrijk om te werken volgens de HACCP richtlijnen!

Wij vragen:

 • Minimaal MBO niveau 2 werk- en denkniveau.
 • Je bent beschikbaar in dagdienst of 2-ploegendienst, alleen de vroege of late dienst is ook mogelijk.
 • Fulltime of parttime beschikbaar.
 • De ambitie om jezelf te ontwikkelen en de werkplekken bij Zwanenberg in Almelo te leren kennen.
 • In verband met veiligheidsvoorschriften is een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift een vereiste.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in de productie of een afgeronde opleiding richting Industrie / Food.

Van der Laan Almelo is een onderdeel van Zwanenberg Food Group.

Zwanenberg Food Group kent een breed assortiment. Voorbeelden zijn Luncheon meat en halalproducten, deze worden geëxporteerd naar meer dan honderd landen wereldwijd, onder andere in het Midden-Oosten en Afrika. Zwanenberg heeft eigen productielocaties in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten.

Voor de Nederlandse markt produceert en distribueert Zwanenberg onder andere leverworst, droge worst en rookworst. Bekende merken zijn Kips en Huls. Zwanenberg produceert ook onder andere voor de Unilever-merken Unox en Bertolli.

Van der Laan is een productielocatie waar zij twee grote afdelingen hebben, Fresh en Ambient. Bij de afdeling Fresh maken ze bijvoorbeeld Kips leverworsten. Bij Ambient zou dit een blikje Smac kunnen zijn van Unox. Als productiemedewerker bij Van der Laan in Almelo zorg jij ervoor dat dit bij de consument terecht komt. Het product wordt bij Van der Laan zelf gemaakt en verpakt, het vlees wordt aangeleverd en zal verder verwerkt worden tot leverworst, kipspiesje of ingeblikte ham.

Wij bieden:

 • Het salaris is €11,89. Dit is natuurlijk exclusief ploegentoeslag.
 • Ploegentoeslag: bij Van der Laan in Almelo wordt er gewerkt in diverse ploegen en vanaf 18:00 uur ontvang je een ploegentoeslag.
 • Reiskostenregeling: wanneer jij meer dan 10 kilometer vanaf de productielocatie woont, ontvang jij een reiskostenvergoeding van €0,12 per kilometer. (Wist je dat Almelo zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer heel goed bereikbaar is vanuit Enschede of Hengelo?).
 • Bij goed functioneren bestaat er een kans op vast dienstverband.
 • Doorgroei mogelijkheden: Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden waarbij er wordt gekeken naar jouw kwaliteiten.
  Wat bieden wij nog meer? Verder bieden wij een duidelijk overzicht van je vakantiedagen middels een persoonlijk portaal en kan je deel nemen aan een collectieve zorgverzekering. Wij bieden voldoende vakantiedagen aan, je verwerft bij elke volledige gewerkte maand aanspraak op zestien uur vakantie. In goed overleg mag je gebruik maken van onbetaald verlof.

Solliciteer dan via onderstaande ‘solliciteren’ button.

Voor meer informatie kan je bellen naar 0546-874101 of mailen naar vanderlaan@startpeople.nl. Wij staan je graag te woord!