Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker

SP Meppel XL

Standplaats
Staphorst
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0038432

Zoek jij productiewerk met een hoog bruto maandloon en een goed toekomstperspectief? Kun je goed zelfstandig werken maar vind je het ook erg leuk om in teamverband te werken? Ben je gemotiveerd en zoek je een baan met kans op een vast dienstverband? Wij bieden jou deze mogelijkheid!

Brink Towing Systems is op zoek naar gemotiveerde productiekrachten die niet bang zijn voor vieze handen en zwaardere werkzaamheden. Als je nog geen ervaring hebt in het werken met metaal, leren je teamleider en collega’s je graag de kneepjes van het vak. Binnen de productieafdeling zijn verschillende werkplekken en afdelingen. Afhankelijk van de werkplek die het beste bij jou aansluit zal je hier aan het werk gaan. Je kan bijvoorbeeld worden ingezet op de afdeling Onderdelenmakerij waar onder andere stalen buizen op maat worden gezaagd, lasresten worden verwijderd doormiddel van de straalcabine en waar kleine plaatjes metaal uitgeslagen moeten worden, om ze vervolgens met de kant- en zetbank in de juiste vorm te buigen. Ook de afdeling Packaging is een groot onderdeel van de totale productie afdeling. Hier worden de trekhaken en alle losse, bijbehorende onderdelen ingepakt en klaargemaakt voor verzending naar klanten over de hele wereld.

Als productiemedewerker werk je standaard in een 2-ploegendienst. Je werktijden zijn op maandag t/m donderdag van 06:00 – 15:00 uur en 15:00 – 00:00 uur en op vrijdag van 06:00 – 13:30 uur en 13:30 – 21:00 uur. Je werkt in een vaste ploeg en hebt daardoor een vast werkrooster. Als je graag wat extra wil verdienen is werken op zaterdag en/of zondag vaak ook mogelijk.

Nieuwsgierig en wil je graag meer weten over de verschillende productieafdelingen en het werken bij Brink Towing Systems? Reageer dan snel!

Als productiemedewerker bij Brink Towing Systems is het belangrijk dat je fysiek in orde bent voor zwaarder werk. Je bent gemotiveerd en zet graag je beste beentje voor. Hiernaast heb/ben je:

  • Fulltime beschikbaar in een 2-ploegen dienst;
  • Mbo 2 werk- en denkniveau;
  • Goed in zowel zelfstandig werk als het werk in teamverband.

Brink Towing Systems produceert trekhaken en frames voor verschillende automerken. Deze producten worden over de hele wereld geëxporteerd om hierna door automonteurs onder de auto’s van hun klanten gemonteerd te worden. Wereldwijd rijden er miljoenen mensen rond in auto’s met een trekhaak van Brink Towing Sytems. Als medewerker van Brink Towing Systems ben jij samen met je collega’s onderdeel van dit enorme proces welke in zijn geheel plaatsvindt in hun fabriek in Staphorst. Door de centrale ligging van het bedrijf is het met de auto gemakkelijk bereikbaar vanuit de regio’s Meppel, Zwolle of Kampen.

Brink Towing Systems biedt jou een werkplek met toekomst. Een werkplek waar je bij goed functioneren kans maakt op een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Jouw gemotiveerde en enthousiaste werkhouding en je harde werken wordt dus zeker beloond! Hiernaast bieden wij jou:

  • Salaris van € 2600 bruto per maand (incl. 15% ploegentoeslag en 5% adv-toeslag);
  • Reiskostenvergoeding van maximaal € 6,00 per dag;
  • Een salarisverhoging na 1 jaar in dienst en een positieve beoordeling van je teamleider;
  • De keuze tussen een wekelijkse- of vier wekelijkse verloning.