Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Drachten

Standplaats
Oosterwolde
Opleiding
Havo
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0042733

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in de productie? Werk jij graag met je handen en wil je aan de slag in de dagdienst? Ga dan aan de slag als productiemedewerker!

Voor een organisatie in Oosterwolde zijn wij op zoek naar een productiemedewerker in de houtbewerking.
Samen met 6 andere collega’s ben jij verantwoordelijk voor de houtbewerking van deuren en kozijnen. Gezamenlijk starten jullie de dag en bekijken jullie welke orders die dag klaargemaakt moeten worden. Je bent in deze organisatie allround inzetbaar: het kan zo zijn dat je ’s ochtends bij de houtzaagmachine staat en dat je in de middag bezig bent met de montage van de kozijnen. Veel afwisseling dus waardoor je dag voorbij vliegt!

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het volgende:

 • Zagen van hout
 • Slijpen van hout
 • Montage van kozijnen: aan de hand van tekeningen ga jij hiermee aan de slag!

Jij houdt van aanpakken en wil graag dingen leren. Je deinst niet terug voor fysiek werk en bent graag aan het werk met je handen. Je hoeft geen kennis te hebben van verschillende soorten hout, maar je wilt wel graag leren!

Daarnaast beschik jij over de volgende functie-eisen:

 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Bij voorkeur (enige) technische kennis
 • Je bent zelfstandig: jij ziet het werk liggen en kunt zelfstandig aan de slag
 • Je bent flexibel: op drukke dagen kan het voorkomen dat je wat langer door moet werken

De organisatie waar je aan de slag gaat is sinds 1978 een specialist op het gebied van houten maatwerk kozijnen. Ze leveren daarnaast ook deuren, ramen, vouwwanden en schuifpuien. De producten worden geleverd aan bouwbedrijven, schilderbedrijven, zzp’ers en particulieren.
De organisatie heeft in totaal 7 medewerkers: hierdoor zijn er korte lijntjes en wordt je in veel dingen betrokken. Er heerst een open sfeer waarbij je deel gaat uitmaken van een harde werkend team! De organisatie is gevestigd in Oosterwolde en is goed te bereiken vanaf Drachten, Assen en Heerenveen.

Wij bieden een afwisselende fulltime functie in de dagdienst waarbij je werktijden van 07:30 – 15:45 zijn. Je komt eerst op contract bij Start People maar de intentie is om jou een vast dienstverband te geven bij de opdrachtgever zelf!

Daarnaast bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €1.854,- en €2.128 (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Een afwisselende functie met genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Een functie in een hard werkend team waarbij genoeg ruimte is voor jouw eigen inbreng
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband!