Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Tiel

Standplaats
Geldermalsen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0046125

Werken met de handen, in de productie, fulltime als inpak(st)er en kwaliteit leveren is waar deze vacature om draait! Streef jij naar de beste kwaliteit? Solliciteer dan direct.

Jij als productiemedewerk(st)er inpak komt te werken in teamverband. Hier komen productieorders binnen. Het is van belang dat jij deze goed gaat lezen, uit gaat zoeken en tevens gaat uitvoeren. Je pakt de artikelen in naar het vereiste aantal per uur en de daarbij behorende kwaliteit, hierbij geldt de daarvoor aangegeven aantal op de planning. Ga jij beter te werk in een schone werkomgeving? Dat komt goed uit want er wordt ook verwacht dat je de werkruimte ordelijk en schoon kan houden maar ook de ruimte daaromheen. Daarnaast ben je ook inzetbaar voor de vul-afdeling indien dit gewenst is.

Jouw werkdag begint om 07.30 uur tot 16.30 uur, het laatste half uurtje krijg je van de baas. Wat is dat top! Dit betekent dus dat jou werkdag er om 16:00 uur opzit.

Volg en like onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van nieuws uit onze arbeidsmarkt.

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord- en geschrift;
  • Jouw houding straalt betrouwbaarheid uit;
  • Je kunt goed werken in een teamverband.

De organisatie heeft meer dan 60 jaar ervaring opgebouwd als leverancier en producent van een breed programma aan producten. De locatie waar jij komt te werken zit gevestigd in Geldermalsen en dit is goed bereikbaar vanaf Nijmegen, Den Bosch en Tiel. Sfeer is een onderdeel wat voor het bedrijf heel erg van belang is, zij vinden het belangrijk dat iedereen zich op hun plek voelt. Elkaar te hulp schieten wanneer iemand vastloopt, is voor niemand in het team een probleem.

Lijkt jou bovenstaande een mooie, interessante uitdaging? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton! Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze te stellen. Je kunt ons bereiken op 0344 615 363 of stuur een Whatsapp bericht naar 06-5108632.

  • Een fulltime werkweek van 40 uur;
  • Diversiteit binnen jouw werkdag;
  • Jouw startsalaris komt uit op een bruto maandloon van ongeveer €1914,-. Dit hangt natuurlijk wel af van jouw leeftijd en ervaring.
  • Het betreft een functie met dagdiensten waarbij jij het laatste half uurtje van de baas krijgt;
  • Bij goed functioneren, maak jij kans op een vast dienstverband;
  • Wij bieden jou ook de leukste werkgever in de omgeving van Tiel, namelijk Start People! Wij leven de ABU CAO na. Hierin bouw je per gewerkte fulltime werkweek 4 verlofuren op. Feestdagen worden doorbetaald én als kers op de taart ontvang je 8,33% vakantiegeld! Wil je wekelijks of vier- wekelijks verloond worden? Jij bepaalt!