Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Arnhem

Standplaats
Elst
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0047756

Heb jij ervaring binnen een productieomgeving? Werk jij graag met je handen en heb jij een hands on mentaliteit? Reageer dan snel op deze vacature, want wij zijn op zoek naar jou!
Je werkt in de dagdiensten bij de leuke organisatie en deze dag start om 07.30 uur. Het betreft fysieke werkzaamheden, dit moet je leuk vinden om te doen. Je werkt met een enthousiaste groep collega's. Je bent verantwoordelijk voor het eindproductie verzendklaar maken.

Ben jij een medewerker die zich thuis voelt binnen een productieomgeving en hier ook ervaring in heeft? Vind jij het niet erg om reperaterende werkzaamheden te verrichten waar je fysiek bezig bent? Neem dan contact op met Sanne. Sanne is te bereiken via volgend nummer: 026-3544260.

Het betreft een organisatie in Elst. Bij deze organisatie werken ongeveer 30 medewerker in de productie. De organisatie en de mensen hebben oog voor elkaar en hebben passie voor het productie waar ze mee werken.

Wij bieden jou een fulltime functie van 45 uur per week waar je per direct kunt starten. Het is een tijdelijke functie tot september, met kans op een vast contract bij goed functioneren. Het uurloon ligt op € 12,83 bruto per uur. Ben jij woonachtig in Elst of directe omgeving? Dan is deze functie passend voor jou!