Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0050911

Heb je oog voor detail en voer je met gemak fijnmatige werkzaamheden uit? Snel dan verder!

Voor een productie organisatie in de omgeving van Groningen zijn wij op zoek naar fijnmatige productiemedewerkers. Als fijnmatig productiemedewerker ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de handmatige assemblage van verschillende gereedschappen. Jouw oog voor detail komt dan ook goed van pas in deze functie! Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in de ‘clean room’. Ervaring met het werken in een dergelijke omgeving is dan ook vereist. Als jij daarnaast bij repeterende handelingen ook nog eens volledige concentratie weet te behouden dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Als fijnmatig productiemedewerker beschik je naast jouw kwaliteitsgerichte houding over de volgende eigenschappen:

  • Je hebt aantoonbare ervaring met fijnmatige assemblage werkzaamheden;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken in een ‘clean room’;
  • Beschikt over mbo werk- en denkniveau;
  • Bent op korte termijn beschikbaar.

Als fijnmatig productiemedewerker kom je te werken bij een kleinschallige productie organisatie in de omgeving van Groningen. Je komt terecht in een klein en hecht team bestaande uit zes collega’s. Met vier hiervan werk je dagelijks nauw samen.

Een fulltime tijdelijke baan voor in eerste instantie half jaar. Bij goed functioneren kom je in aanmerking voor een vaste aanstelling. Daarnaast bieden we de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • een bruto uurloon tussen de €11,- en €13,-, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis;
  • Een reiskostenvergoeding.
    Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct via de onderstaande button! Toch nog wat vragen? Neem dan contact met ons op via het nummer: 050-369 4330 of het e-mailadres: groningen@startpeople.nl.