Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Veendam

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0051256

We zijn op zoek naar productiemedewerkers voor onbepaalde tijd met een heftruckcertificaat voor een grote opdrachtgever in de omgeving van Groningen. In de functie verricht je zelfstandig werkzaamheden aan de machines. Je zorgt ervoor dat de grondstoffen op de juiste manier worden afgewogen en dat de machines op tijd worden aangevuld.

Daarnaast houd je je bezig met het instellen en omstellen van de machines en zet je producten weg met de heftruck. Het is belangrijk dat je al enige ervaring hebt in een productieomgeving en dat je in het bezit bent, of bereid bent een heftruckcertificaat te behalen. Het is belangrijk dat je niet bang bent voor vieze handen en dat je in staat bent om fysiek zware werkzaamheden uit te voeren.

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in een productie omgeving;
 • Ervaring met het instellen / omstellen van machines;
 • In bezit van een geldig heftruckcertificaat;
  Jij kunt aanpakken, je bent per direct/ snel inzetbaar én je bent op zoek naar vast werk dan komen wij graag met jou in contact!

De opdrachtgever is een groeiende organisatie, het bedrijf is vanuit Groningen goed bereikbaar met de auto. Er heerst een open en gezellige sfeer binnen de teams waarin iedereen elkaar wil helpen. Er wordt intern geen onderscheid gemaakt tussen vast personeel en uitzendkrachten. Iedereen wordt uitgedaagd om mee te denken over verbetervoorstellen en er worden jaarlijks verschillende (interne) cursussen aangeboden. De organisatie investeert in een duurzame manier van produceren en ze zijn continu bezig met verbetering en ontwikkeling.

Wij bieden een fulltime baan in de 3 ploegen waarin je goed kunt verdienen. Je krijgt 19,2% ploegentoeslag, een vuilwerk toeslag en een ADV toeslag waardoor het uurloon uitkomt op € 16,39 per uur. Bij goede prestaties is het een functie voor de langere tijd. Daarnaast krijg je ook nog:

 • 8,33% vakantiegeld;
 • Leuke collega’s;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Inlogcodes voor een portaal met meer dan 100 online cursussen.
  Naast een goed salaris krijg je binnen dit bedrijf ook de mogelijkheid om te werken aan je eigen ontwikkeling.