Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Drachten

Standplaats
Drachten
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0051584

Ben jij opzoek naar een afwisselende functie als productiemedewerker in de dagdienst? Wil jij graag fulltime aan de slag en werk je het liefst met je handen? Lees dan snel verder!
Jouw werkzaamheden zijn erg divers! Zo ben je de ene dag bezig met het bestikkeren van aluminium platen en de andere dag met het lijmen van verschillende onderdelen. Je bent in deze functie allround inzetbaar en je bent werkzaam in een hecht en gezellig team! Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het produceren van de aluminium producten. Het betreft een functie in de dagdienst zijn van 7.00 uur tot 16.00 uur van maandag t/m donderdag en op vrijdag van 7.00 uur tot 14.00 uur, dus lekker vroeg het weekend in!

Je bent een harde werker en je wilt graag fulltime aan de slag! Jij pakt de werkzaamheden snel op en kunt ze gemakkelijk eigen maken.
Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je bent 38 uur per week beschikbaar
 • Je hebt (bij voorkeur) enige ervaring in de productie
 • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan!

De organisatie waar je aan de slag gaat is sinds 1996 specialist in het leveren en bewerken van aluminiumprofielen. Binnen de organisatie hangt een informele en nuchtere sfeer. De lijnen zijn kort binnen deze organisatie/ De werktijden zijn van 7.00 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 7.00 uur tot 14.00 uur. De organisatie is gevestigd in Drachten. De locatie is goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Heereveen en Groningen.

Wij bieden jou een baan als allround Productiemedewerker bij een mooi bedrijf in Drachten. De organisatie investeert zowel in machines als personeel, mocht jij door willen groeien dan zijn er genoeg mogelijkheden! Je komt in eerste instantie op contract bij Start People en bij goed functioneren kom je op contract bij de organisatie zelf. Hierbij heb je kans op een dienstverband voor langere tijd!

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een bruto maand salaris tussen de €1.978,- en 2.151,- (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Een afwisselde fulltime functie in de dagdienst
 • Genoeg mogelijkheden om door te groeien!
 • Een functie binnen een hele mooie organisatie in Drachten
 • Kans op een contract voor onbepaalde tijd
  Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer snel!
  Nog vragen? Neem dan contact op via 0512-532483 of drachten@startpeople.nl