Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Arnhem

Standplaats
Elst
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0051967

Wil jij graag werken in de dagdienst en ben jij de komende maanden beschikbaar voor 45 uur per week..
Kom dan werken bij deze leuke organisatie, waar ze een mooi product maken.

Je bent een schakel binnen het productieproces. Je werkt met hoogwaardige doeken waar zonneweringsdoeken van worden gemaakt.
Deze moeten worden gesneden, genaaid en opgerold. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en kleuren uit elkaar kunt onderscheiden van elkaar.
Je werkt met een groot team. Van begin tot eindproduct heb je met elkaar te maken, want dit moet op elkaar worden afgestemd.

Ben jij per direct beschikbaar en wil je fulltime werken in dagdienst, neem dan contact met mij op via volgend nummer: 026-3544260.
Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat je:

  • Per direct inzetbaar bent;
  • Fulltime wil werken;
  • Geen vakantie hebt geboekt in de zomer, want dit is de piekperiode;
  • Heb je vakantie en wil je vakantiewerk verrichten, dan mag je ook zeker reageren op deze functie;
  • Ervaring als productiemedewerker is een pre;
  • Ben je woonachtig in Elst of in de directe omgeving tussen Arnhem en Nijmegen? Aarzel dan niet en reageer op deze functie!

Bij deze organisatie werk je met een hoogwaardig productie. Het is een schone werkomgeving waar het personeel centraal staat.
Het uurloon ligt op € 12,34 bruto per uur, dit komt neer op € 2400,- bruto per maand wanneer je 45 uur per week werkzaam bent.

Wij bieden jou naast een mooi salaris, een tijdelijk contract aan met kans op een vast dienstverband.
In het verleden zijn meerdere medewerkers in juni gestart en hebben na een half jaar een contract voor onbepaalde tijd ontvangen.

Je komt te werken binnen een organisatie die oog voor de mens heeft en een mooi product produceert.