Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Inhouse Serv. - Intersnack Lelystad

Standplaats
Lelystad
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0057276

Ben jij nieuwsgierig naar het productieproces van verschillende soorten chips? Kom dan werken voor Intersnack! Wij zijn op zoek naar flexibele productiemedewerkers die per direct beschikbaar zijn. Een leuke bijkomstigheid bij deze functie is dat je iedere vrijdag 3 zakken chips, popcorn of kroepoek mee naar huis mag nemen!

Als productiemedewerker zorg jij ervoor dat de lijnen constant gevuld zijn met dozen of ongebakken chips. Je zorgt ervoor dat je samen met je collega’s alle regels omtrent voedselveiligheid naleeft. Ook ben je verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden omdat hygiëne erg belangrijk is in de voedingsmiddelenindustrie. Let dan wel op dat het belangrijk is dat je dit werk dan ook fysiek aan kan.

Intersnack heeft 3-ploegendiensten. De diensttijden zijn: 06.00-14.00u, 14.00-22.00u en 22.00-06.00u. Het is van belang dat je flexibel bent en het geen probleem vindt om op oproepbasis te werken.

 • Je bent voor minimaal 2 dagen in de week beschikbaar;
 • Je beheerst de Nederlandse taal (i.v.m. de veiligheidstoets);
 • Je beschikt over eigen vervoer;
 • Je hebt geen moeite om langdurige staand werk te verrichten.

Van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. Intersnack Nederland heeft dit alles in haar ruime assortiment. De vestiging van Intersnack Lelystad produceert en verpakt chips, kroepoek en popcorn. Ze verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en Jack Klijn maar ook onder private labels voor retailers.

Je komt te werken op verschillende afdelingen, waarbij elke lijn anders is. Je werkt samen met je collega's aan het eindproduct. Bij voldoende inzet is er een mogelijkheid om in opleiding te komen bij Intersnack voor de functie van operator.

 • Uurloon van €10,97 per uur, excl. ploegtoeslagen;
 • Bovenop je uurloon ontvang je nog een ploegentoeslag van 15% of 19,5%;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Mogelijkheid om je beschikbaarheid door te geven in het roostersysteem;
 • Wekelijkse uitbetaling of een 4-wekelijkse uitbetaling, aan jou de keus;
 • Tijdelijk werk met kans op verlenging bij goed functioneren;
 • Doorgroeimogelijkheden tot bv. operator of reachtruckchauffeur.