Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Tiel

Standplaats
Tiel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0057413

Als productiemedewerker heb je een afwisselende baan. Je houdt je onder andere bezig met inpakwerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden.
Daarnaast zal je regelmatig met de heftruck producten op de juiste plek plaatsen.
Verder ondersteun je de collega's met allerlei werkzaamheden, samen zorgen jullie ervoor dat het werk gedaan wordt.

Ben jij toe een vastigheid en wil je graag in de productie aan de slag? Herken je je in onderstaande punten? Solliciteer dan direct!

  • Je bent op korte termijn beschikbaar;
  • Je hebt al enige ervaring in een productieomgeving;
  • Je hebt ervaring op de heftruck, een certificaat is al helemaal mooi!
  • Je bent proactief, een aanpakker en bent recht door zee.

Het waar jij komt te werken is een onderneming in de agrarische sector, die zich richt op ecologische oplossingen in de veevoerindustrie. De organisatie is de afgelopen jaren hard gegroeid, geef jij als nieuwe collega mede vorm aan de groei in de komende jaren?
Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en de communicatie is direct. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor humor op de werkvloer. Met eigen vervoer is het bedrijf goed te bereiken vanuit onder andere Tiel, Geldermalsen en Zaltbommel.

Fulltime baan van 40 uur per week;
Salaris tussen de €11,00 en €12,00 bruto per uur;
Werktijden van 07:00 uur - 16:00 uur. Werk je liever in de avond? Dat kan!
Kans op een vaste baan.