Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Apeldoorn

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0056183

Om zes uur ‘s ochtends kom je aan op jouw werklocatie in Vaassen. Je loopt direct door naar de kleedruimtes om je werkkleding aan te trekken. Overall, bril, werkschoenen: check! Jij bent klaar om aan de slag te gaan.

De eerste weken heb jij meegekeken met de menger om te leren hoe je alle verschillende grondstoffen moet mengen voor het gewenste resultaat. Vanaf vandaag mag je zelfstandig aan de slag. Aan de hand van een recept, weet jij precies welke grondstoffen en hoeveelheden je moet mengen. Dit is soms even rekenen, maar gelukkig gaat jou dat goed af. Wanneer alle grondstoffen zijn afgewogen en gemengd, wordt het mengsel door de machine gehaald die er kunststof van maakt. Nu moet de machine zijn werk doen, maar jij houdt het proces goed in de gaten. Dit geeft jou wel de tijd om je werkplek weer op orde te brengen en om te kijken of er nog collega’s zijn die hulp kunnen gebruiken. Nee? Dan is het tijd voor een pauze. Altijd fijn om te weten dat er frisdrank en vers fruit op je staat te wachten in de kantine!

  • Je hebt ervaring in de productie
  • Ervaring als procesoperator is een pre
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat of bereid deze te halen
  • Je bent pro actief en houdt van fysiek werk
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Beschikbaar om te werken in ploegendienst ( 6.00-14.00 of 14- 22.00)

Al decennia lang ontwikkelt en produceert dit bedrijf masterbatches (een vast/vloeibaar additief voor het kleuren van kunststoffen) voor de kunststofindustrie. Door de jarenlange ervaring en de nauwe samenwerkingen die zij met klanten aangaan, weten zij kwalitatief hoogstaande producten tegen lage kosten te leveren. Alles wat daar voor nodig is zoals ontwikkelen, onderzoeken en produceren gebeurt allemaal vanaf hun enige locatie in Vaassen. Deze is gelukkig goed te bereiken vanuit Apeldoorn, Zwolle en Arnhem.

Deze organisatie staat bekend als een organisatie waarin de mens centraal staat. Dit uit zich doordat zij zich actief inzetten voor de ontwikkeling van hun medewerkers. Zou jij graag een cursus Nederlandse taal willen volgen? Of heb jij de ambitie om een VAPRO A of vapro b opleiding te behalen? Dan wordt dat voor jou geregeld.

  • Een Full time dienstverband van 40 uur per week doordeweeks
  • Mogelijkheid om ook in de Nachtdienst te werken
  • Bij goed functioneren een Vast dienstverband
  • Salaris van €1950 per maand + 12,5% ploegen toeslag en eventueel voor de nachtdienst (niet verplicht) 120%