Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Inhouse Services - DOC Hoogeveen

Standplaats
Hoogeveen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0060791

Ben jij die leuke gemotiveerde productiemedewerker die opzoek is naar afwisselend werk? Wil je ook nog eens een goede beloning voor je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou en kom dan werken bij DOC Kaas in Hoogeveen!

Je gaat voor een bruto uurloon van € 16,51 bruto per uur inclusief toeslagen aan het werk bij één van de grootste kaasproducenten van Nederland. DOC Kaas in Hoogeveen. Bij DOC Kaas zijn er 3 afdelingen die samen ervoor zorgen dat er een kwalitatief goed product wordt geleverd. Als productiemedewerker kan je op al deze 3 afdelingen worden ingezet. De melk, afkomstig van leden-melkhouders, komt binnen in de Voorfabriek waar de melk bereidt wordt om er kaas van te kunnen maken. Vervolgens gaat het proces verder in de kaasmakerij. Hier worden allerlei ingrediënten toegevoegd aan de melk waardoor er een dikke brij ontstaat. Wanneer dit klaar is wordt de brij in een kaaspers tot een kaas geperst. De geperste kazen worden naar het kaaspakhuis gebracht waar de kazen gaan rijpen, verpakt en opgeslagen worden.

Als productiemedewerker wordt je breed ingezet. Een aantal van de afwisselende werkzaamheden zijn:

 • handmatig kazen laden in vrachtwagens;
 • heftruckwerkzaamheden;
 • bedienen van de verpakkingslijn;
 • indrijven en uitdrijven van kazen bij het pekelbad;
 • met de hand kazen maken.

Als productiemedewerker ben jij de krachtpatser die wij zoeken. Je hebt een goede fysieke gesteldheid voor zwaar werk, zoals het tillen van de kazen die per stuk 25kg wegen.

Heb jij daarnaast ervaring in een productieomgeving en voldoe je aan de volgende eisen?

 • Je bent fulltime beschikbaar of parttime, minimaal 3 doordeweekse dagen;
 • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bereidt deze te halen;
 • Je bent oproepbaar beschikbaar, hoe meer je beschikbaar bent, hoe meer uren je werkt;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent minimaal 18 jaar. .

Mocht je in het bezit zijn van een vooropleiding op minimaal MBO 3 of 4 dan zijn er ook mogelijkheden voor een leerwerkplek, een 2 jarige BBL opleiding tot Procesoperator B! Hierbij krijg je dan ook een contract voor bepaalde tijd en ben je verzekerd van vast werk.

Ben jij de aanpakker die wij zoeken en op korte termijn beschikbaar? Reageer dan direct!

DOC Kaas is levensmiddelenbedrijf en één van de grootste productiebedrijven van kaas in Nederland. DOC Kaas valt onder het Duitse Zuivelconcern DMK. DOC Kaas produceert een ruim assortiment aan kazen op twee verschillende locaties in Hoogeveen. Het motto van het bedrijf is “Gewoon goed voor elkaar”. De kazen kun je terugvinden je pizza, op je brood of als lekkere borrelhap. Deze informele organisatie maakt gebruik van de modernste technologieën en heeft oog voor de ontwikkeling van hun medewerkers. DOC Kaas in Hoogeveen en is goed te bereiken vanuit Meppel, Beilen, Assen, Zwolle, Ommen, Almelo, Nijverdal, Coevorden, Hardenberg, Emmen, Westerbork.

 • Je begint met een tijdelijk dienstverband, waarbij je flexibel zowel full time als part time werkt;
 • Bij goed functioneren kan je in een 2 ploegendienst of 5 ploegendienst meedraaien;
 • Een salaris van € 12,96 bruto per uur exclusief toeslagen;
 • Inclusief toeslagen kan het oplopen tot 16,51 bruto per uur
 • Royale reiskostenvergoeding;
 • Opbouw van vakantiedagen.
 • Je bouwt vakantiedagen op en ontvangt 8,33% vakantiegeld.

Ook bieden wij jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; we hebben voor onze flexkrachten meer dan 100 online trainingen beschikbaar. Je kunt hier onbeperkt van gebruik van maken zonder dat je hiervoor hoeft te betalen!

Wil je werken bij DOC Kaas, solliciteer dan nu!