Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Ede

Standplaats
Ede
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0060516

Lijkt het je leuk om te werken bij een organisatie met verschillende productielijnen? Wil je graag verantwoordelijk zijn voor de goede verloop van het productieproces? En lijkt het je leuk om dit te doen in een parttime dienstverband? Dan is deze functie als productiemedewerker helemaal geschikt voor jou!

Voor Riedel in Ede zoeken wij parttime productiemedewerkers. Bij dit bedrijf zijn er verschillende productielijnen. Samen met de operator ben jij als productiemedewerker verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces.

De werkzaamheden waar jij als productiemedewerker verantwoordelijk voor bent zijn:

  • zorgen dat de machines door kunnen lopen door het bijvullen van dozen, verpakkingen, doppen en lijm;
  • je voert controles uit door wegingen en lekkage van de producten;
  • je zorgt dat de werkplek opgeruimd en schoon blijft;
  • ordenen en verplaatsen van grondstofvaten.

Uiteraard is ervaring als productiemedewerker mooi meegenomen maar ook zonder ervaring en met de juiste motivatie willen we je graag spreken. De werkzaamheden leer jij on-the-job. Je werkt dan samen met een collega die jou de kneepjes van het vak gaat leren.

Kan jij onderstaande kenmerken met JA beantwoorden? Dan is dit jouw nieuwe baan!

  • betrouwbaar, proactief, flexibel en sociaal bent
  • bereid om in 3-ploegen te werken
  • voor langere tijd beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week.

Het sollicitatieproces ziet er als volgt uit.
Nadat je een gesprek hebt gehad met Wesley, zal je een test gaan doen. Deze test gaat over voedsel en veiligheid en over veiligheid op de werkvloer en is niet moeilijk. Daarna wordt er gelijk contact opgenomen om te kijken wanneer jij kan komen om kennis te maken. In dit gesprek wordt meteen besproken wanneer jij kan beginnen. Zo is alles voor iedereen duidelijk.

Wil jij dus snel aan het werk? Solliciteer dan nu!

Riedel is dé toonaangevende producent van de beste fruitdranken in Nederland en zijn gevestigd in Ede. Bekende merken zijn Appelsientje, CoolBest en DubbelFrisss.

Kenmerkend is de goede sfeer, collegialiteit en de innovatie van nieuwe producten. Dit wordt steeds bevestigd wanneer we in gesprek zijn met de mensen die hier werken via Start People. Collega's staan altijd voor je klaar en de communicatie is open en eerlijk.

Riedel is al jaren in Ede gevestigd op een van de industrieterreinen. Het is met eigen vervoer goed te bereiken vanuit onder andere Veenendaal, Wageningen en Barneveld.

Natuurlijk staat hier ook wat tegenover.
Wij bieden jou:

  • een leuke, parttime baan. het is fijn wanneer jij zo flexibel mogelijk bent maar als je vaste dagen beschikbaar bent is dat uiteraard ook mogelijk.
  • een goed salaris van €12,97 bruto per uur, exclusief toeslagen (vanaf 17.00-24.00 uur is het 34.2 % van 24.00-06.30 is het 37%);
  • mogelijkheden om steeds meer taken te leren op de afdeling en je verder te ontwikkelen. Op deze manier wordt je allround inzetbaar en krijg je meer verantwoordelijkheden.

Tot slot staat er uiteraard er elke dag een lekkere vruchtensap voor je klaar!