Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker

Start People Inhouse Services - Zuivel Meppel

Standplaats
Meppel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0061442

Wil jij als productiemedewerker aan de slag binnen FrieslandCampina in Meppel en woon jij in de directe omgeving van Zwolle, Assen, Emmen, Hoogeveen of Heerenveen? Ben jij flexibel inzetbaar en op korte termijn beschikbaar? Dan is deze functie iets voor jou!
In deze functie bereid en verpak je voedingsmiddelen. Je bewaakt het procesverloop en rondt het productieproces af. Ook voer je kwaliteitscontroles ten aanzien van het proces en product uit. Hygiëne en veiligheid staan voorop, net als een goede werkomgeving en fijne collega’s. Met zijn allen leveren we hier een bijdrage aan.

Je beschikt over het volgende:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een productiebedrijf in een soortgelijke functie (pré)
  • Je bent betrouwbaar en proactief
  • Je bent flexibel en bereid om volgens het 5-ploegenrooster te werken
    Naast het bovenstaande ben je op korte termijn en fulltime beschikbaar.

In de supermarkten kun je niet om FrieslandCampina heen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces. Op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar één van de FrieslandCampina fabrieken. Iedere medewerker bij FrieslandCampina wil dagelijks ‘meer uit melk’ halen.

Op de productielocatie van FrieslandCampina Kievit in Meppel worden poedervormige ingrediënten voor de voedingsmiddelen- en kindervoedingsindustrie gemaakt. FrieslandCampina Meppel levert geëncapsuleerde ingrediënten voor wereldwijde klanten in diverse marktsegmenten, in het bijzonder in dranken (instant dranken, creamers, foamers), bakkerij producten (bijv. taart toppings) en nutrition (speciaalvoeding en functional foods voor baby’s).

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Meppel.

Tijdelijk contract: Uitzendovereenkomst
Aantal uur: Fulltime
Kans op verlenging? Ja, bij goed functioneren
Werktijden: 5-ploegendiensten (oproeppoule)
Salaris: € 13,80 bruto per uur, exclusief ploegentoeslag. Ploegentoeslag: Gemiddeld 28,7%. Dit kan oplopen tot €13,47 bruto per uur (extra)
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van €11,40 per dag bieden.

Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied, met behulp online trainingen (Goodhabitz).

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.