Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Tiel

Standplaats
Andel
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0061537

Ben jij niet weg te slaan uit de productie omgeving en werk jij graag in de 3- ploegen? Lees dan snel verder en solliciteer direct! Wij zijn namelijk op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.

Dit ga je doen als productiemedewerker
Wat ga je doen?

 • Monsters nemen;
 • Bijstorten;
 • Kwaliteitsbeoordeling;
 • Schoonmaak werkzaamheden.

Op termijn kun je wellicht meer taken krijgen. Je komt te werken in een 3- ploegendienst waarin de werktijden bestaan uit: 06.00 uur tot 14.00 uur/14.00 tot 22.00 uur/ 22.00 uur tot 06.00 uur.

Is aanpakken voor jou bekend terrein en vind jij het geen probleem om je handen uit de mouwen te steken maar heb jij geen productie ervaring? Schroom dan niet om te reageren, er zijn genoeg handjes nodig!

Dit breng jij mee als productiemedewerker:

 • Je beschikt over werk- en denkniveau MBO 2/3;
 • Affiniteit met techniek en veiligheid van werkende machines;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken en lezen);
 • Je herkent jezelf in de volgende persoonskenmerken: communicatief vaardig, samenwerken, resultaatgericht en een positieve en vitale werkhouding.

Heb jij toevallig al een heftruckcertificaat behaald? Dat is mooi meegenomen! Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om deze binnen de organisatie te behalen.

Koninklijke De Heus is een internationaal opererend familie bedrijf met als kernactiviteit de productie en verkoop van hoogwaardige diervoeders. Het hoofdkantoor van De Heus is gevestigd in Ede. De productielocaties bevinden zich in Andel, Maasbracht, Meppel, Nijkerk, Ravenstein, Sneek, Utrecht en Veghel. In Nederland werken ruim 600 medewerkers. De vestiging waar jij voor komt te werken is Andel. Dit is makkelijk te bereizen vanuit Zaltbommel, 's-Hertogenbosch en Gorinchem. Wij verleggen continu onze grenzen. Gedreven door die ambitie dragen wij al sinds 1911 actief bij aan de vooruitgang binnen de agrarische sector. De afgelopen jaren is indrukwekkende groei gerealiseerd door zowel autonome groei als door overnames in Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Het doel is om deze ambitieuze internationale groeistrategie verder te continueren. Hierin staat voorop dat wij voedselzekerheid- en veiligheid bieden voor nu en de volgende generaties.

Schroom niet en reageer ook wanneer jij geen productie ervaring hebt! Na jouw online sollicitatie nemen we binnen 48 uur contact met je op om bij gebleken geschiktheid een telefonisch intakegesprek te plannen. Beide kanten positief? Dan kan het zo maar zijn dat je dezelfde week nog werkzaam bent als Productiemedewerker.

Wat bieden wij jou als Productiemedewerker?

 • Een fulltime werkweek van 40 uur per week. Bij gebleken geschiktheid is er kans op een vaste aanstelling;
 • Je hebt recht op een maandsalaris van €1950,- tot €2450,- bruto per maand. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, maar de meesten stromen hierop binnen;
 • Een omgeving waar volop ruimte is voor eigen ontwikkeling en ondernemerschap;
 • Reiskosten worden vergoed, namelijk 0,19 cent per kilometer met een maximum van 30 kilometer;
 • Wij bieden jou ook de leukste werkgever in de omgeving van Tiel, namelijk Start People! Wij leven de ABU CAO na. Hierin bouw je per gewerkte fulltime werkweek 4 verlofuren op. Feestdagen worden doorbetaald én als kers op de taart ontvang je 8,33% vakantiegeld! Wil je wekelijk sof vier- wekelijks verloond worden? Jij bepaalt!