Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker

Start People Arnhem

Standplaats
Elst
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0066016

Voor een leuk bedrijf in Elst zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je komt te werken in een bakkerij met diverse soorten producten. De functie is in dagdiensten, af en toe ook eens een avonddienst. Je helpt mee in de bakkerij om producten in de juiste verpakking te doen en te sorteren. Je zorgt ervoor dat het productieproces soepel verloopt en bent er samen met jouw collega's verantwoordelijk voor dat de werkvloer netjes blijft.

= Je hebt aantoonbare ervaring als productiemedewerker;

  • Je woont in de omgeving van Elst, of op een bereikbare afstand;
  • Je bent een aanpakker en ziet dingen uit jezelf;
  • Je bent niet vies van fysiek werk;

Het bedrijf opereert voor de food-industrie en is gevestigd in Elst. Elst is goed bereikbaar vanaf omgeving Arnhem en Nijmegen. Het bedrijf bestaat al sinds 1924 en heeft zich weten te specialiseren in het bakken en roosteren van granen, gezoete graanmengsels, krokante muesli, crunchy, diverse aanzetsels en bakkerijgrondstoffen noten, zaden en notenmixen. Wellicht dat jij één van deze producten dan al eens voorbij hebt zien komen!

  • Een salaris van €10,66 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd.
  • Een veelzijdige functie in een leuk productiebedrijf
  • Een fulltime functie voor onbepaalde tijd

Interesse? Reageer direct hieronder of bel naar 026 354 4260 en vraag naar Sanne. Zij kan jou meer vertellen over de vacature en bespreken of wij de juiste match zijn!