Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker

Start People Tiel

Standplaats
Tiel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0066300

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij affiniteit met de productie? Dan ben jij de gene die wij zoeken!

Wanneer jij aan de slag gaat als productiemedewerker bij deze leuke organisatie ben jij verantwoordelijk voor het bedienen van de productiemachines. Je controleert ook direct de kwaliteit van de producten die jij geproduceerd hebt. Naast deze taak is het ook van belang dat er goed schoongemaakt wordt. Denk hierbij aan de schoonmaak van de installaties, apparatuur, machines en gereedschappen.

Er zijn 3 verschillende shifts, dit betekent dus dat jij aan het werk gaan in de 3- ploegen. De eerste shift begint om 06.00 uur tot 14.00 uur. De tweede shift start om 14.00 uur tot 22.00 uur en de nachtshift start om 22.00 uur tot 06.00 uur. Hierbij start jouw dienst al op de zondag avond.

  • Jij bent flexibel ingesteld, waardoor je in 3- ploegen inzetbaar bent;
  • Jij hebt enige ervaring als productiemedewerker of bereid hierin te leren;
  • Jij bent woonachtig in de omgeving van Tiel;
  • Jij bent op zoek naar een baan voor langere tijd.

Het bedrijf waar jij voor gaat werken zit gevestigd in Tiel. Dit is goed te bereiken vanuit Nijmegen, Utrecht en Den Bosch.
Het bedrijf kent een echte no nonsense cultuur. Binnen het team is er altijd ruimte voor een grapje op zijn tijd. Er heerst saamhorigheid.
Onze opdrachtgever is producent en distributeur van hoogwaardige bouwmaterialen en bouwproducten. De landelijk opererende organisatie telt 460 medewerkers, waarvan het merendeel actief is op een van de 9 productielocaties.

Is dit nou de perfecte baan voor jou? Dat is toch super! Dan zien wij jou sollicitatie graag zo snel mogelijk verschijnen.
Binnen 24 uur krijg je een reactie van ons. Ben je geschikt? Dan plannen wij een intakegesprek in. Mocht je nog vragen hebben over de vacature kun je ons bereiken op 0344-615363.

  • Hard werken wordt beloond! Een salaris van €2200,- bruto per maand. Daar bovenop een ploegentoeslag van 19,5%;
  • Veilige werkomgeving;
  • Een fulltime werkweek van 40 uur;
  • Genoeg ontwikkeling mogelijk, wanneer dit wenselijk is;
  • Bij goed functioneren een uitzicht op een vast dienst verband.