Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker

Start People Inhouse Services - Heksenkaas

Standplaats
Oldenzaal
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0066459

Bij Heks’nkaas in Oldenzaal zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je kunt in de dagdienst werken, maar alleen late diensten (avonduren) is ook mogelijk! Als productiemedewerker werk je in teamverband aan het produceren van Heks’nkaas producten. Wij maken naast Heks’nkaas ook empanadas, pastasauzen en nachokits. Elke werkdag heb je variatie in het werk. Je werkzaamheden zijn onder ander: stickeren, sealen, stapelen en controleren van producten.

Wij geven je veel vrijheid om zelf aan te geven welke dagen je beschikbaar bent voor werk. Het belangrijkste voor jou is om te weten dat je kan werken wanneer jij kan en wil!

  • Beschikbaar in de dagdienst of late dienst / avondploeg. De late diensten starten vanaf 16:00 uur, tot uiterlijk 0:00 uur.
  • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar;

Bij Heks’nkaas zijn we altijd opzoek naar manieren om de borrel, lunch en andere genietmomenten te betoveren. Wij geloven dat een verassende smaak nooit verveelt. Daar blijf je van genieten. Vandaar onze eigenzinnige producten. Altijd met een wonderlijke combinatie van zuivel en verse ingrediënten. Met een tikje magie is Heks’nkaas jouw sfeermaker met smaak.

Start People is als inhouse uitzendbureau gevestigd bij de productielocatie van Heks’nkaas in Oldenzaal. De productielocatie hebben verschillende afdelingen waar de producten bereid en verpakt worden.

  • Een aantrekkelijk uurloon van €12,10 per uur. In de avonduren komt daar een toeslag van van 33% tot 35% bovenop!
  • Een leuke functie binnen een informeel bedrijf met een goede werksfeer;
  • Doorgroeimogelijkheden met eventueel kans op een vast dienstverband;
  • Keuze uit wekelijks of 4-wekelijkse uitbetaling.