Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

SP Meppel XL

Standplaats
Wolvega
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0058717

Als productiemedewerker zoek jij een baan met een flexibel werkrooster voor langere tijd. Dit, samen met een goed salaris en toeslagen bieden wij jou bij Motip Dupli in Wolvega; een werkplek met een informele sfeer en gezellig team.

Jouw werkdag begint samen met je collega’s en teamleider in een gezamenlijk overleg. De planning wordt doorgenomen zodat je weet wat er van je verwacht wordt. Eerst zal je ingewerkt worden op één werkstation, zodra je hier zelfstandig kan werken word je ook op andere plekken ingewerkt. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het inpakken van de gevulde spuitbussen in dozen welke je stapelt op pellets. Je telt en controleert of alles klopt aan de hand van de vraag van de klant. Ook kun je gaan werken als blikopzetter. Hierbij bedien je een grote magneet waarmee je de nog lege blikken van de pellet op de lijn zet zodat deze afgevuld kunnen worden. Dit doe je meestal voor verschillende productielijnen. Een goed overzicht is hierbij belangrijk, want zonder de aanvoer van spuitbussen staat de lijn stil.

Als productiemedewerker bij Motip Dupli werk je op oproepbasis. Je kunt iedere week zelf online je beschikbaarheid invullen voor de verschillende dagen en diensten. Aan de hand van jouw beschikbaarheid word je ingepland, dit gebeurt op basis van de productieplanning. Over hoe meer vaardigheden jij beschikt, hoe meer jij zal worden ingepland. Je vindt het daarom niet erg om de ene week parttime te werken en de andere week fulltime.

Wil je graag solliciteren of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan op 0522-750580.

Als jij het gezellige team van Motip Dupli wil versterken is het belangrijk dat je flexibel bent in zowel je werkdagen en -tijden als in je werkzaamheden. Je vindt het leuk om op verschillende plekken te werken zodat je allround inzetbaar wordt. In je werk kunnen je collega’s op je rekenen. Je bent altijd op tijd en je draagt bij aan een goede werksfeer. Hiernaast heb/ben jij:

 • Woonachtig in de directe omgeving van Wolvega of beschikt over eigen vervoer (Motip is niet bereikbaar met het ov);
 • 3 tot 5 dagen per week beschikbaar in een 2- of 3-ploegendienst;
 • Betrouwbaar, flexibel en je kan goed samenwerken.

Motip Dupli is gevestigd in Wolvega en kenmerkt zich als een ambitieus en informeel bedrijf. Binnen de productieafdeling van het bedrijf worden jaarlijks zo’n 150 miljoen spuitbussen gevuld. Deze spuitbussen zijn gevuld met o.a. siliconensprays, verf, bakspray en (auto)lakken. Vanuit het eigen magazijn worden deze producten verstuurt naar klanten wereldwijd. Motip Dupli wil haar productie graag blijven uitbreiden. Dit doet het bedrijf graag met een vast team collega’s waar ze veel in investeren. Als oproepkracht ondersteun je dit team en word je, bij goed functioneren en als je graag meer wil werken, toegevoegd aan dit team om het gezamenlijke doel te behalen.

Werk in een gezellig en divers team, een goed salaris en prettige werktijden. Dat is wat wij jou in het kort bieden als je aan het werk gaat bij Motip Dupli in Wolvega. Je werktijden zijn van 05:30 – 13:30 uur, 13:30 – 21:30 uur en van 21:30 – 05:30 uur. Je krijgt:

 • Een bruto uurloon van:
  22 jr. e.o.: € 13,42 (incl. 15% ploegentoeslag)
  21 jr.: € 12,08 (incl. 15% ploegentoeslag)
  20 jr.: € 10,74 (incl. 15% ploegentoeslag)
  19 jr. e.j.: € 9,40 (incl. 15% ploegentoeslag);
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km;
 • De mogelijkheid om zelf online je beschikbaarheid door te geven;
 • Extra toeslag van € 55,- bruto per gewerkte nacht, bovenop je bruto uurloon;
 • Een tijdelijk contract met bij goed functioneren kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Kom jij het team van Motip Dupli versterken? Solliciteer dan direct, wij maken graag kennis met jou!