Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Ulft

Standplaats
Ulft
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0031428

Als productiemedewerker / montagemedewerker werk jij samen met je collega’s aan de bouw van diverse chalets. Elke chalet wordt vanuit een basisuitvoering opgebouwd en wordt vervolgens voorzien van alle gewenste luxe en comfort. Door middel van een tekening begin je met de ruwbouw en aftimmering aan de buitenkant van de chalets. Vervolgens bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het monteren van de wanden, kozijnen beglazing en deuren. Jouw collega’s met kennis van andere vakgebieden, zorgen er vervolgens voor dat de keuken, het interieur en de elektra en leidingwerken worden gemonteerd.

Spreekt deze functie je aan en wil je graag meer weten over de organisatie en de werkzaamheden? Neem gerust contact op met Start People Ulft. Je mag vragen naar Anne Marie of Michel.

Ben jij in je vrije tijd altijd aan het klussen? En lijkt het jou leuk om hier je werk van te maken? Dan is dit jouw kans! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste en vooral handige mensen. De kenmerken waar jij aan voldoet zijn:

  • MBO werk- en denkniveau zodat jij de werkzaamheden snel eigen maakt;
  • Fulltime beschikbaar en op zoek naar een baan voor de langere tijd;
  • In je vrije tijd veel aan het klussen (geweest) zodat je weet wat je kunt verwachten;
  • Je bent gemotiveerd, handig en vind het leuk om in teamverband te werken.

De organisatie waar je komt te werken is gevestigd in Ulft (omgeving Doetinchem) en maakt verschillende mobiele chalets. Dankzij het vakmanschap en de hypermoderne machines die hiervoor ingezet worden verlaat elke dag een compleet afgebouwde chalet de werkplaats. Daarbij staan tevens betrokkenheid en duurzaam bouwen hoog in het vaandel. De chalets zijn zowel voor privé gebruik als voor verhuur op vakantieparken. Doordat de vraag vanuit de klanten blijft groeien, maak jij nu kans om hier deel van uit te gaan maken!
Je komt te werken in een leuk team en de werksfeer is open, nuchter en informeel.

Als productiemedewerker krijg jij een leuke fulltime baan met veel afwisseling. Daarnaast worden jou de volgende voorwaarden geboden:

  • Een baan voor onbepaalde tijd met kans op een vaste aanstelling;
  • Een functie in de dagdiensten;
  • Een salaris tussen de €12,- en €14,- bruto per uur (afhankelijk van jouw ervaring);
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Timmerindustrie.

Interesse? Wij ontvangen graag je sollicitatie. Vervolgens zullen wij binnen 48 uur op werkdagen contact met je opnemen naar aanleiding van je sollicitatie.