Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0069134

Ben jij secuur en wil je jouw talenten inzetten bij een doelgericht en groeiende organisatie? Lijkt het jou leuk om jou steentje bij te dragen aan innovatieve en duurzame membraanoplossingen? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime moduul productie operator die diverse stappen zet om deze modules gereed te maken!

Je wordt omringt door een team die elk werkzaam is op hun eigen specialisaties. In de gehele ontwikkeling tot het eindproduct heeft onze opdrachtgever een bijdrage in elk proces. Dit betekent dat zij zelf dit product ontwikkelen van het begin tot aan het klaarmaken tot aan de verzending.
Nadat de membranen zelf zijn ontwikkeld in de productie, worden deze op de juiste manier gebundeld. Hierbij is het van belang dat je erg nauwkeurig bent en de foutieve membranen eruit haalt. Nadat de membranen zijn samengesteld aan de hand van diverse instructies, worden ze afgemonteerd en getest.

Onze opdrachtgever is een toonaangevende leider op het gebied van de membraamtechnologie. Aangezien deze modules worden gebruikt voor onder andere het zuiveren van water, streven zij naar uiterste kwaliteit. Dit bedrijf is een sterk groeiende organisatie waarin zich steeds kansen voordoen om je verder te ontwikkelen op diverse afdelingen. Daarnaast is het een innoverende organisatie die openstaan voor nieuwe ideeën of adviezen. Afhankelijk van jouw wensen, kennis en kunde wordt de beste plek binnen het team voor jou gekozen. Door de afwisselende werkzaamheden zijn er voldoende kansen om je verder te ontwikkelen. Op je eerste werkdag word je voorzien van een veiligheidstraining. Vervolgens word je middels interne scholing en jouw buddy verder opgeleid tot allround moduul operator.

Ben je benieuwd naar dit bedrijf en met wat voor soort machines je aan de slag gaat en wil je graag meer weten over het bedrijf? Bel dan snel naar Start People. Sabine en Sophie staan je graag te woord via 0534814600 (optie 3). Ben je aan het werk waardoor bellen voor jou tijdens kantooruren lastig is? Geen probleem, stuur ons gerust een whatsapp berichtje op 06 249 20 758 en we zorgen dat je vraag snel wordt beantwoord.

  • Je bent in het bezit van een afgeronde LBO of MBO opleiding in een praktische richting;
  • Je werkt zorgvuldig en hebt technisch inzicht;
  • Je hebt een positieve instelling en bent bereid om veel te leren;
  • Je bent gemotiveerd en kunt goed zelfstandig werken.

Deze organisatie biedt oplossingen voor het filteren van water en dranken, gebaseerd op innovatieveen duurzame productiemethoden. Deze organisatie vindt het van belang om een hecht team te ontwikkelen en besteed veel aandacht aan haar medewerkers. Zij bieden hun medewerkers dan ook een inspirerende werkomgeving aan waarin ze kunnen werken met innovatieve producten en een impact kunnen maken op de wereldwijde watertransitie. Het vertrouwen in de nieuwe techniek van het Twentse bedrijf is groot! Het betreft ‘baanbrekende’ technologie. En dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer.

Naast dat deze organisatie voldoende doorgroeimogelijkheden biedt, ontvang je:

  • Een detacheringscontract voor bepaalde tijd van 7 maanden;
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km met de max van 40 km;
  • Salaris tussen 2.000 en 2.350 euro;
  • Uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden, waarbij ze op dit moment zelfs een eigen academy aan het opzetten;
  • Een organisatie die zich inzet om werknemers te binden.

Reageer vandaag nog door op de sollicitatiebutton te klikken en je gegevens bij ons achter te laten. Eerst meer info? Bel dan met ons via 053-4814600 of stuur een mail Enschede@startpeople.nl. Je kunt ons ook gerust een Whatsapp berichtje sturen op 06 249 20 758 en we zorgen dat je vraag snel wordt beantwoord.