Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker 2-ploegen

Start People Eindhoven XL

Standplaats
Weert
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0062153

Namens Verzinkerij Van Aert in Weert zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die graag bezig zijn in de techniek. Zoek jij een baan met verantwoordelijkheid en vind jij het niet erg om buiten aan de slag te gaan? Dan past deze vacature misschien wel bij jou.

Als productiemedewerker bij van Aert ga je aan de slag binnen een hecht en gezellig familiebedrijf. Samen met jouw collega's zorg jij voor een goed verzinkproces van verschillende metalen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het af- en aanhangen van het staal, het thermisch verzinken en een goede nabehandeling. Hiernaast behoren ook verschillende logistieke werkzaamheden tot jouw takenpakket zodat alle materialen weer met de chauffeur meekunnen naar de klant. Kortom, een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden!

  • Je bent niet bang voor zwaar fysiek productiewerk;
  • Je gaat graag fulltime aan de slag in een 2-ploegen dienstverband;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer naar de locatie in Nederweert;
  • Je bent serieus op zoek naar een baan voor langere tijd en maakt graag kans op een vast contract!

Van Aert is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is in het verzinken van staal. Zij voorzien het staal van een zinklaag en houden zich daarnaast ook bezig met het transport van de materialen. Het bedrijf is gelegen in Nederweert en heeft meer dan 125 medewerkers in dienst. De locatie is makkelijk te bereiken vanuit verschillende steden zoals: Weert, Eindhoven en Helmond. Vanuit het uitzendbureau staat jouw contactpersoon altijd voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden tijdens je eerste periode met als doel een overname op vast contract.

  • Een aantrekkelijk salaris vanaf €12,30 per uur exclusief (ploegen)toeslagen;
  • 8,33% vakantietoeslag dat jaarlijks uitgekeerd wordt;
  • Vakantiedagen conform CAO;
  • Overwerken in het weekend behoort tot de mogelijkheden, inclusief aantrekkelijke toeslag;
  • Een tijdelijk dienstverband via ons waarna je kans maakt op een vast contract voor onbepaalde tijd!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct en dan nemen wij binnen 48 uur telefonisch contact met je op waarna je wordt uitgenodigd voor een rondleiding op het bedrijf zelf.

Mocht je nog vragen hebben kun je ook altijd even mailen naar: vanaert@startpeople.nl