Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker 2-ploegendienst

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0066859

Hou jij wel van doorpakken? Hier kun je je hart ophalen! Jij kunt als productiemedewerker 2-ploegendienst aan de slag op de lak-afdeling van dit metaalbedrijf in Ulft.

Wat ga je doen?
Bij dit bedrijf worden diverse metalen producten door een lakstraat gevoerd om te worden ge-poedercoat. Dat wil zeggen, in een afgesloten cabine worden de metalen delen met een laagje verf gelakt. De metalen componenten moeten hiervoor worden opgehangen aan haken, aan een lopende band. Zodra de producten gelakt en gedroogd zijn moeten ze er weer worden afgepakt/afgehaald.
De producten moeten na dit proces van poedercoating vervolgens worden ingepakt zodat ze zonder beschadigingen bij de klant terecht komen.

Wat zijn de werktijden?
Het werk is in 2 ploegen, van 06:00 – 14:30 en van 14:30 – 23:00 uur.

De werklocatie van dit bedrijf is op industrieterrein 't Goor in Ulft (bij Doetinchem, vanuit de gehele Achterhoek goed te bereizen met eigen vervoer, of met de fiets als je dichterbij woont). Het gaat in eerste instantie om tijdelijk werk, maar kan voor langere duur zijn bij gebleken geschiktheid! Het gaat om een fulltime baan!

Je kunt werken in twee ploegendienst.
Jij bent iemand die werkwillend is; gemotiveerd.
Je kunt goed staand werk doen en hebt geen fysieke beperkingen t.a.v. tillen, buigen etc.
Je hebt eerder productiewerk gedaan en als je eerder dit ophangen en afhalen hebt gedaan? Dan is dat een pré maar geen must.

Je gaat aan de slag bij dit metaalbedrijf dat tevens bekend staat als "de poedercoater van de Achterhoek, van Nederland!". Dit bedrijf is al ruim vijftig jaar een toonaangevende onderneming die geliefd is bij klanten én medewerkers. Het bedrijf is van oorsprong een familiebedrijf in metaal en metaalspuiterij waar steeds met een flexibele instelling en grote werklust is gewerkt. Met gevoel voor vernieuwing en kwaliteit is een groei doorgemaakt door de jaren heen. De inmiddels derde generatie staat aan het roer binnen deze holding waardoor jarenlange kennis, ervaring en betrokkenheid is veiliggesteld.

Je gaat een werkplek krijgen in een gezellig bedrijf in een dynamische omgeving. Heet is druk dus er is werk genoeg te doen voor iemand die graag lekker door wil werken.
Je startsalaris is 12,14 bruto per uur + je krijgt 14% ploegentoeslag.

Heb jij wel interesse in deze baan?
Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Solliciteer direct via de button en Start People neemt contact met jou op!
  • Stap z.s.m. bij ons binnen op onze vestiging aan het Kennedyplein in Ulft, of
  • Neem telefonisch contact met Start People Ulft op: 0315-631500, of
  • Stuur je CV per e-mail naar ulft@startpeople.nl en Start People belt jou terug, of
  • Stuur ons een whats'app via deze link: https://wa.me/031630833217

We leggen je graag deze vacature verder voor!