Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker 3 - ploegen

Start People Venlo XL

Standplaats
Tegelen
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1817400592

Op de afdeling Kernmakerij ga je als machine operator aan de slag. Jij zorgt er samen met je collega voor dat de machine constant blijft lopen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de machines en de kwaliteitscontrole. Meestal sta je met 2 personen aan de machine, het is dus heel belangrijk dat je goed kan samenwerken maar bovenal is het ook erg gezellig. Samen zorgen jullie ervoor dat de productienorm gehaald wordt! Buiten de functie als machine operator zijn er nog vele andere werkzaamheden te verrichten op de Kernmakerij. Wij laten je graag de mogelijkheden zien in een rondleiding.

Je bent erg sociaal en je vindt het leuk om in een divers team te werken waar teamwork the key to succes is. Ervaring is geen must maar technisch inzicht wel. Je bent betrouwbaar en kan ook goed zelfstandig werken. Je moet ook niet bang zijn om je handen uit de mouwen te steken. . Je bent bereid om fulltime in 3 ploegen te werken. Verder is het belangrijk dat je eigen vervoer hebt en dat je de Nederlandse, Duitse of Engelse taal spreekt. Kortom ben jij een echte teamplayer met technisch inzicht dan ben je bij ons aan het goede adres.

Altijd al willen werken, voor een bedrijf in de omgeving van Venlo dat onderdelen maakt voor Daimler, Porsche, Volvo, DAF, Audi, Remeha, en nog vele andere grote merken in de auto- en verwarmingsindustrie? MGG te Tegelen is een specialist in aluminium zandgieten met meer dan 65 jaar ervaring. Met 850 medewerkers is MGG een van de grootste zandgieterijen in Europa. Driekwart van de afzet bestaat uit onderdelen voor de automotive industrie. De rest gaat naar de verwarmingsindustrie.

Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten…Allereerst ga je aan de slag voor één van de beste werkgevers van Nederland, Start People ! Bij ons staat persoonlijk contact en goede begeleiding hoog in het vaandel en vinden wij het belangrijk dat jij helemaal op je plek zit. Bij onze opdrachtgever kun je verder verwachten…

  • Een warm ontvangst, een presentatie met uitgebreide rondleiding en instructie op je eerste werkdag.
  • Startsalaris ongeveer €2314 bruto per maand incusief ploegentoeslag (vanaf 22 jaar e.o.) en natuurlijk 8 % vakantiegeld per jaar
  • Reiskostenvergoeding
  • In de toekomst mogelijkheden voor een vast contract
  • Opleidingsmogelijkheden zoals een heftruck certificaat behalen