Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker 5 ploegendienst

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0034561

Vind jij het heerlijk om in 5 ploegen te werken en wil jij graag aan de slag bij een informeel bedrijf? Dan hebben wij deze vacature voor jou!
Voor onze opdrachtgever Scheuten Glas zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers. Scheuten Glas bewerkt grote glasplaten voor onder andere woning- en utiliteitsbouw. Jij gaat je vooral bezighouden met de ontvangst en eerste bewerking van de glasplaten, je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het lamineren of coaten van glas. Dit gaat volgens computergestuurde systemen. Jij bent degene die deze computergestuurde systemen bedient en controleert, zodat het proces zo optimaal mogelijk verloopt. Samen met je collega's werk je toe naar het eindproduct.

Bezit jij de volgende kwaliteiten?

  • Je bent bereid om in 5-ploegen te werken;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent betrouwbaar en afspraak is afspraak.
  • Je hebt een groot doorzettingsvermogen en je geeft niet op voordat de klus geklaard is.
  • Je kan goed met computers overweg.
  • Je bent technisch handig.

Ga jij zwaar werk niet uit de weg? Dan is dit een functie voor jou! Het betreft een uitdagend bedrijf die in jou wil investeren!

Nieuwsgierig? Klik dan op deze link: https://www.youtube.com/watch?v=v9-8hYXCKyA Hier krijg je alvast een kijkje binnen het mooie bedrijf Scheuten Glas en kun je ook je toekomstige werkplek zien.

Scheuten Glas Venlo is een solide, informeel en internationaal glasbedrijf. Zij hechten veel waarde aan hoogwaardige producten en een informerende, solide en energieke aanpak. VISIE is het kernwoord van Scheuten, Verantwoordelijk, Informeel, Solide, Informerend en Energiek. Scheuten behoort niet voor niets tot de top 5 onafhankelijke glasbedrijven in Europa. Zij ondersteunt haar klanten al sinds 1950 met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande gasproducten en bij het uitvoeren van glas-technische projecten.

Projecten waar Scheuten aan heeft bijgedragen is iets waar Scheuten en haar medewerkers trots op zijn. Zij hebben namelijk glas geleverd voor de bouw van onder andere World Trade Center in New York, Evolution Tower in Moskou, British Museum in London en het centraal station in Rotterdam!

Uiteraard hebben wij jou ook wat te bieden namelijk:

Het uurloon waar jij recht op hebt is €11,33 bruto per uur. Omdat je in 5 ploegen komt te werken krijg je ook nog eens 28 % ploegentoeslag en een extra vergoeding van €2,99 per uur. Dat is nog eens mooi meegenomen!
Je krijgt bij Scheuten 8% vakantietoeslag en 25 dagen vakantie op basis van een fulltime werkweek.
Bij Scheuten wordt je daarentegen ook nog verwend met de lekkerste koffie van Nederland en krijg je elke dag gratis fruit.
Je start met een tijdelijk dienstverband, maar bij goed functioneren is er de mogelijkheid om overgenomen te worden.
Wij vinden een goede begeleiding erg belangrijk dus je zult ons vaak zien en spreken!

Heb je interesse? Solliciteer dan direct!