Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker aluminiumafdeling

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0021560

Als productiemedewerker voor de aluminiumafdeling ben jij samen met een andere collega verantwoordelijk voor de productie van jou onderdeel binnen het productieproces. Het betreft een fulltime functie voor langere periode.
Je bent dagelijks bezig met het machinaal zagen, stansen en boren van aluminiumprofielen. Daarbij bereid je handmatig de speciale aluminium profielen voor de assemblage. Hierbij is het van belang dat jij technische tekeningen kunt lezen.
Heb jij affiniteit met aluminium en ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een nuchter Achterhoeks bedrijf voorbij Doetinchem? Lees dan verder!

Je hebt computerkennis;
Je kunt na een inwerkperiode zelfstandig werken en bent flexibel;
Je bent communicatief vaardig
Je kunt technisch tekeningen lezen
Je bent technisch of hebt technische affiniteit.

Onze opdrachtgever is een wereldwijde producenten van sanitaire lockers en wanden. Zij leveren het totaalplaatje voor de productie van gebruiksvriendelijk interieur. Dit doen zij met watervast plaatmateriaal.

Een zelfstandige en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid;
Bij gebleken geschiktheid kans op een vast dienstverband;
Een markconform salaris;
60 gezellige collega's.

Wij bij Start People geloven dat werk belangrijk is. Werk is zoveel meer dan alleen een dagindeling of een manier om geld te verdienen. Een baan hebben geeft op verschillende manieren waarde. Het is goed voor je persoonlijke ontwikkeling, voor je sociale leven, voor jouw plek binnen de maatschappij. En het is leerzaam, leuk, gezellig en nuttig.