4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker bij Recticel (38 uur p/w)

Start People Recruitment Center Noord Oost

Standplaats
Kesteren
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0003099

Ben jij opzoek naar een fulltime baan als productiemedewerker in de omgeving van Utrecht, Rhenen, Arnhem of Nijmegen? Dan is dit wellicht wel iets voor jou!
Bij Recticel ben je samen met je team verantwoordelijk voor het produceren en bewerken van het matrasschuim. Het grootste voordeel van deze baan is dat het geen fysiek zware baan is. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het snijden, contouren en de nabewerking van het matrasschuim. Je hebt 2 afdelingen genaamd Assembly en Converting. Bij Converting worden de blokken in kleinere stukken gesneden, over de hele afdeling worden deze lagen bewerkt. Bij Assembly komt alles op orderniveau binnen. Hier wordt het een echt matras! Per afdeling heb je ongeveer 30 mensen en je werkt vaak in groepen van 2/3 personen.
Je zult kwaliteiten van de materialen gaan controleren. Daarnaast controleer je de werking van het gereedschap, de apparatuur en de machines zelf, ook leer je om de machines in te stellen.

  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Je spreekt Nederlands of Engels;
  • Je kan zorgvuldig werken;
  • Je kan veiligheidsvoorschriften en -regels opvolgen.

Recticel ligt in Kesteren en is een bedrijf waar polyurethaanschuim wordt bewerkt en verkocht. Het schuim wordt verwerkt tot matraskernen en complete matrassen. Een groot deel van eindproducten wordt geleverd aan andere Recticel vestigingen, en het andere deel wordt doorverkocht. Recticel is gemakkelijk te bereiken vanuit Utrecht, Arnhem, Wageningen, Amersfoort, Nijmegen.

  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Een uurloon van €10,52 met 13% ploegentoeslag en 2,36%ATV. Totaal € 11,14 per uur ongeacht je leeftijd!
  • Een keuze in ploegendienst: 06:00 - 14:05 uur of 14:05 - 22:10 uur ;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Fulltime en vast werk;
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen.

Hebben wij jou interesse getrokken? Solliciteer dan direct!
Heb je nog vragen? Neem contact op met Nadine en bel naar 088-8379912