Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker bij Zwanenberg in Almelo

Start People Inhouse Services - Van der Laan Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1832000006

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie productiemedewerker bij Zwanenberg in Almelo. Het werk zal bij productielocatie Van der Laan in Almelo plaatsvinden. Wil jij graag werken en bij voorkeur in de 2-ploegen? Dan is dit een kans die je niet mag laten schieten!

Heb jij ervaring als productiemedewerker, bij voorkeur in de voeding? Dan is dit wellicht een mooie uitdaging. Doorgroeien behoort zeker tot de mogelijkheid, afhankelijk van jouw eigen capaciteiten.

Als productiemedewerker bij Zwanenberg in Almelo houdt jij je bezig met diverse werkzaamheden zoals inpakken, tellen, etiketteren, afwegen, stapelen en nog veel meer. Daarnaast zorg jij er voor dat de kwaliteit van de producten goed is en dat de afdeling ten alle tijden schoon is. Zo ben jij er onder andere verantwoordelijk voor dat de leverworsten en kipspiesjes in de winkels komen te liggen.

Je wordt in deze functie aangestuurd door de operators en met je team wil jij er voor zorgen dat alle producten zo goed mogelijk tijdig worden ingepakt!
Verder vind je het belangrijk om te werken volgens de HACCP richtlijnen!

Wij vragen:

 • Minimaal een MBO niveau 2 werk- en denkniveau.
 • Beschikbaar in de 2-ploegendienst, alleen de vroege of late dienst is ook mogelijk.
 • Fulltime of parttime beschikbaar.
 • De ambitie om jezelf te ontwikkelen en de werkplekken bij Zwanenberg in Almelo te leren kennen.
 • In verband met veiligheidsvoorschriften is een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift een vereiste.
 • Open- en eerlijkheid met goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je woont binnen een straal 10 km vanaf Van der Laan of beschikt over eigen vervoer.

Van der Laan Almelo is een onderdeel van Zwanenberg Food Group.

Zwanenberg Food Group kent een breed assortiment. Voorbeelden zijn Luncheon meat en halalproducten, deze worden geëxporteerd naar meer dan honderd landen wereldwijd, onder andere in het Midden-Oosten en Afrika. Zwanenberg heeft eigen productielocaties in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten.

Voor de Nederlandse markt produceert en distribueert Zwanenberg onder andere leverworst, droge worst en rookworst. Bekende merken zijn Kips en Huls. Zwanenberg produceert ook onder andere voor de Unilever-merken Unox en Bertolli.

Van der Laan is een productielocatie waar zij twee grote afdelingen hebben, Fresh en Ambient. Bij de afdeling Fresh maken ze bijvoorbeeld Kips leverworsten. Bij Ambient zou dit een blikje Smac kunnen zijn van Unox. Als inpakker bij Van der Laan in Almelo zorg jij ervoor dat dit bij de consument terecht komt. Het product wordt bij Van der Laan zelf gemaakt en verpakt, het vlees wordt aangeleverd en zal verder verwerkt worden tot leverworst, kipspiesje of ingeblikte ham.

Wij bieden:

 • Het salaris is €11,88. Dit is natuurlijk exclusief ploegentoeslag.
 • Ploegentoeslag: bij Van der Laan in Almelo wordt er gewerkt in diverse ploegen en vanaf 18:00 uur ontvang je een ploegentoeslag.
 • Reiskostenregeling: wanneer jij meer dan 10 kilometer vanaf de productielocatie woont, ontvang jij een reiskostenvergoeding. Dit is een vastgestelde reiskostenvergoeding met een maximum van €7,50 per dag.
 • Doorgroei mogelijkheden: Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden waarbij er wordt gekeken naar jouw kwaliteiten.

Wat bieden wij nog meer?
Verder bieden wij een duidelijk overzicht van je vakantiedagen middels een persoonlijk portaal en kan je deel nemen aan een collectieve zorgverzekering. Wij bieden voldoende vakantiedagen aan, je verwerft bij elke volledige gewerkte maand aanspraak op zestien uur vakantie. In goed overleg mag je gebruik maken van onbetaald verlof.

Solliciteer dan via onderstaande ‘solliciteren’ button.

Voor meer informatie kan je bellen naar 0546 - 874 101 of mailen naar vanderlaan@startpeople.nl. Randy, Natasha of Mariëlle staan je graag te woord!