Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker Bolletje

Start People Inhouse Services - Bolletje Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0003560

Bolletje wie kent het niet! In vele supermarkten in Nederland en in het buitenland zie je de producten van Bolletje liggen. Bolletje maakt onder andere de welbekende beschuiten, kruidnoten, knäckebröd, pepsels, crackers en tussendoortjes zo als de goed bezig repen.
Maar om deze producten in de supermarkt te krijgen, gaat er een heel productieproces aan vooraf. Zo begint het bij het storten van grondstoffen, het maken van deeg en eindigt dit bij het inpakken van het gereed product. Om dit proces goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar jou!
Jouw werkzaamheden bestaan dan ook uit:

 • het maken van deeg;
 • het beoordelen van de kwaliteit van het product;
 • het schoonmaken van apparatuur en de werkomgeving;
 • het bevoorraden en afvoeren van verpakkingsmateriaal;
 • het inpakken van gereed product.

Voor de functie van productiemedewerker zijn wij op zoek naar iemand die:

 • beschikbaar is in de 3-ploegendienst;
 • minimaal MBO 3 of 4 heeft afgerond;
 • fulltime en voor langere tijd beschikbaar is;
 • de ambitie heeft om zichzelf verder te ontwikkelen en op te werken;
 • goed in teamverband kan werken en sociaal en communicatief sterk.

Het beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een harde eis i.v.m. de veiligheidsvoorschriften.

Bolletje is een oer Twens bedrijf, die voornamelijk gericht is op ontbijt- en lunchproducten. Maar buiten deze producten maakt Bolletje ook de welbekende kruidnoten, pepsels en andere tussendoortjes. Bolletje is dan ook een innovatief Nederlands A-merk fabrikant. Binnen Bolletje heerst een informele en no-nonsens cultuur, waar je volop de ruimte krijgt voor ontwikkeling.

Start People wordt in eerste instantie jouw werkgever, maar er zijn altijd mogelijkheden om op contract bij Bolletje te komen. Als inhouse HR-dienstverlener zitten wij gevestigd binnen de productielocatie van Bolletje in zowel Almelo als Heerde.

In de functie van productiemedewerker bieden wij jou buiten een gezellige en informele werksfeer, volop de mogelijkheid om je te ontwikkelen!
Binnen Bolletje krijg je de kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien naar een functie als operator.

Verder wordt bij Bolletje in 3-ploegen en 5-ploegen gewerkt.
De 3-ploegen ziet er als volgt uit:

 • Ochtend dienst: 7:00 – 15:00 uur.
 • Late dienst: 15:00 – 23:00 uur.
 • Nachtdienst: 23:00 – 7:00 uur.
  Voor de 5-ploegen geldt; 2 keer vroeg, 2 keer laat, 2 keer nacht en vervolgens ben je vier dagen vrij.

Als productiemedewerker start jij op een bruto uurloon van €12,05. Bij goed functioneren stijgt dit uurloon na 26 gewerkte weken, naar €13,44 bruto per uur.
Doordeweeks geldt in de 3-ploegen vanaf 18:00 tot 06:30 uur een ploegentoeslag van 38% of 39%. In de 5-ploegen ontvang je standaard een toeslag van 28,75%.
Verder ontvang je een reiskostenvergoeding bij een minimale reisafstand van 10 km. Dit is € 0,12 per km met een maximum van € 6,- per dag.

Nog een leuke bijkomstigheid; elke maand ontvang jij een tasje met de lekkerste Bolletje producten!

Wij vinden de ontwikkeling van onze werknemers erg belangrijk, daarom bieden wij vele opleidingsmogelijkheden aan. Zo krijg je toegang tot ons e-learning, waar je gratis cursussen kunt volgen. Verder zijn er binnen Bolletje ook volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Leuk om te weten; de productieleider, productieplanner en veiligheidskundige zijn ook ooit als productiemedewerker bij Bolletje begonnen via Start People.

In eerste instantie ga je via Start People aan de slag op oproep basis met uitzicht op een contract voor bepaalde tijd/overname door Bolletje.

Ben jij enthousiast en wil jij je graag verder ontwikkelen binnen een bedrijf waar je je voor de volle 100% in zet? Solliciteer dan snel via onderstaande sollicitatie button.