Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker Bolletje B.V.

Start People Inhouse Services - Bolletje Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0044917

Ik wil Bolletje! Wie kent deze slogan niet? Als productiemedewerker bij Bolletje in Almelo mag jij ervoor zorgen dat iedereen blijft zeggen: “Ik wil Bolletje!”. Wanneer je langs de schappen loopt in de supermarkt en daar de heerlijke producten van Bolletje ziet liggen, kan jij met trots zeggen dat jij daar mede verantwoordelijk voor bent! Als Productiemedewerker bij Bolletje help je mee met het bakken, verpakken en inpakken van onder andere beschuiten, crackers, kruidnoten en pepsels. De werkzaamheden kunnen variëren tussen het bereiden van deeg, assisteren aan de ovens, het in- en verpakken van producten en verdere voorkomende werkzaamheden. Hieronder staan een aantal werkzaamheden beschreven;

  • Vullen van de dozen met verpakt gereed product
  • Dichtplakken, etiketteren en stapelen van dozen volgens voorschrift
  • Bevoorraden en afvoeren van verpakkingsmateriaal
  • Schoonhouden van de eigen werkomgeving

Als productiemedewerker bij Bolletje in Almelo is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien tot bijvoorbeeld operator. Daarvoor is het belangrijk dat jij zelf initiatief neemt en van aanpakken weet.

  • Je bent bekend met het werken in een productieomgeving
  • Je bent full-time beschikbaar
  • Je bent ambitieus en leergierig; je wilt jezelf blijven ontwikkelen

Bolletje wil jou! Bolletje is een Twents bedrijf, en dat komt mede naar voren door de informele sfeer op de werkvloer en de no-nonsense mentaliteit die er heerst. Bolletje is oorspronkelijk bekend van de beschuit, maar inmiddels ook al jaren van de crackers, knäckebröd, ontbijtkoek, ontbijtgranen, pepsels, schuddebuikjes, roggebrood, koekjes én kruidnoten. Bolletje heeft twee vestigingen. Het hoofdkantoor met de grootste productielocatie zit in Almelo. De tweede locatie, in Heerde, is een wat kleinere locatie, waar koekjes en knäckebröd worden gemaakt. Start People XL is als inhouse uitzendbureau gevestigd binnen de productielocatie van Bolletje in Almelo. Wij begeleiden jou in de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen Bolletje en gaan samen uitzoeken waar jouw kracht ligt.

Wij bieden: Een plezierige en informele werksfeer. Er wordt gewerkt in een drieploegendienst met de daarbij behorende ploegentoeslagen van 38% en 39%. Je startsalaris zal € 12,05 bruto per uur zijn (excl. toeslag). Na 26 gewerkte weken ontvang je bij goed functioneren €13,44 bruto per uur. Daarnaast krijg je elke maand een overheerlijk rijk gevuld tasje met verse Bolletje producten mee naar huis. Ben jij nog steeds enthousiast en wil jij onderdeel zijn van dit prachtige bedrijf? Solliciteer dan direct!