Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker boter

Start People Inhouse Services - Zuivel den Bosch

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0041834

Voor onze klant FrieslandCampina Den Bosch zijn wij op zoek naar een medewerker voor het ingooien van boter.

Jij gaat een belangrijk onderdeel uitmaken van het productie proces. De boter die gebruikt wordt om onze producten te maken komt binnen als blokken van 25kg. Deze blokken moeten worden ingegooid in onze botersilo, vanuit deze silo worden de productielijnen voorzien van de boter en maken hier vervolgens de bekende roomboter van. In jouw rol sta je dus aan het begin van dit proces en vervul je een cruciale positie. Tijdens jouw dienst voer je ook werkzaamheden uit die bijdrage aan de kwaliteit van ons product en proces. Denk hierbij aan het bijhouden van artikelnummers, schoonmaken van de werkplek & verbeteringen voorstellen voor jouw rol. Jij stemt samen met de operator aan de lijn af over de hoeveelheid boter die moet worden ingegooid en je schakelt met de logistieke afdeling over het leveren van nieuwe blokken. Plus heb jij tijdens het werken al je dagelijkse work-out gehad want het is een fysieke functie.

Wij zoeken iemand die:

  • per direct beschikbaar is;
  • Bij Voorkeur al bekend is met het werken binnen de levensmiddelen sector.
  • Kan werken op de aangegeven tijden. 07:00-15:00 / 15:00-23:00 / 23:00-07:00
  • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar is.
  • Fysiek werk leuk vindt en mee wil denken met ons proces.

Bij FrieslandCampina delen we met 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken –ruim 30- bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

FrieslandCampina Den Bosch is een producent van kwalitatief hoogwaardige boter producten voor de hele wereld. De voor ons bekende merken, en vindbaar binnen alle supermarkten, zijn o.a. Campina roomboter gezouten/ongezouten & Campina Grasboter. Binnen FrieslandCampina belonen wij niet alleen via geld, maar denken wij ook met jou mee over eventuele carrière mogelijkheden. Ligt het in jouw ambitie om door te groeien binnen de productie afdeling en presteer je uitstekend dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Werken bij FrieslandCampina (omgeving: Tilburg, Nijmegen en Gorinchem) is werken bij een inspirerende en betrouwbare organisatie, die zorgt voor een goede en veilige werkomgeving.

Contract: bepaalde tijd, bij goed functioneren gaan wij een lange samenwerking niet uit de weg!;
Aantal uur: in overleg, parttime functie (tussen 8 en 36 uur);
Werkdagen: maandag t/m zondag;
Ploegentoeslag: ja, maandag t/m vrijdag tussen 17:00- 24:00 uur 34,2 %, maandag t/m vrijdag tussen 24:00- 06 uur 37% en op zaterdag en zondag tussen 17:00- 24:00 uur 100%;
Salaris: afhankelijk van ervaring en achtergrond, vanaf€ 12,97 bruto per uur;
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van € 11,40 per dag bieden;
Opleiding: Via ons online trainingsplatform Goodhabitz heb je de keuze uit meer dan 100 trainingen. Van persoonlijke effectiviteit tot Excel, voor ieder wat wils.

Klinkt dit als jouw baan? Solliciteer dan nu!