Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker Codi

Start People Inhouse Services - Codi

Standplaats
Veenendaal
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0029677

Wat ga je doen
Codi is al ruim 35 jaar producent van vochtige doekjes. Zij produceren deze doekjes voor grote A-merken en bekende winkelketens. Het zijn onder andere doekjes voor persoonlijke verzorging, hygiëne. De winkels moeten steeds goed gevuld worden. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de productie van deze doekjes.
Wanneer jij interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan zullen wij jou uitnodigen voor een rondleiding die langs de verschillende afdelingen gaat.
Je bent actief bezig en werkt in een 2/3- ploegendienst. De diensten zijn van 6:00 uur tot 14:00, van 14:00 uur tot 22:00 en de nachtdienst is van 22:00 uur tot 06:00 uur.
Jij maakt de klant tevreden door:

  • het verrichten van handmatige inpak/ verpakwerkzaamheden van de vochtige doekjes
  • mee te denken over onze processen en met verbeteringen te komen
  • onze productielocatie netjes te houden.

Wie ben je
Je ziet snel hoe alles werkt en denkt mee om het werkproces te verbeteren. Bovendien sta je altijd klaar om collega’s te helpen en vind je het leuk om nieuwe dingen te leren. Zodra jij steeds beter wordt in je werk, is er de kans dat je kunt doorgroeien binnen Codi.

Over het bedrijf
Welkom bij Codi: Codi International BV is ruim 35 jaar toonaangevend Europees producent van wet wipes. Zij mogen internationale A-merken en bekende winkelformules tot de opdrachtgevers rekenen. Voor deze opdrachtgevers produceren ze wet wipes voor uiteenlopende segmenten, zoals Personal Care, Personal Hygiene, Baby Care, Kids Care, Cleaning en Laundry Care.

De markt voor wet wipes is groeiend en dat maakt Codi International BV een dynamische organisatie waar ‘klantgericht denken’, ‘innovatie’ en ‘groei’ centraal staan. Met de filosofie ‘Guide in a world of wet wipes’ gaan ze voorop in deze markt, ontwikkelen ze zelf innovatieve producten
en inspireren ze de opdrachtgevers. Codi beschikt over een zeer moderne productiefaciliteit en eigen laboratorium in Veenendaal, centraal gelegen in Nederland.

Het team bestaat uit vaste medewerkers en uitzendkrachten, die stuk voor stuk van aanpakken houden. Een deel van het team werkt al een lange tijd voor Codi en kan je dus precies vertellen hoe er gewerkt wordt.

Wat bieden wij jou
Naast een prettige werkomgeving met leuke collega’s en waar geen dag hetzelfde is, bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan:

  • een bruto uurloon van €10,26 per uur bij 21 jaar of ouder (dit is exclusief toeslagen voor onregelmatige diensten).
  • Reiskosten vergoeding, afhankelijk van jouw reisafstand
  • mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.
  • werkschoenen;
  • Een tijdelijk contract die bij goed functioneren over kan gaan naar een contract voor onbepaalde tijd.

Het betreft een parttime. Later in het sollicitatieproces kun je nog verder ingaan op jouw beschikbaarheid.

Twijfel niet, solliciteer direct en wie weet zien wij jou snel tijdens onze rondleiding.