Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker combi vuilsorteer- Inpak

Start People Utrecht XL

Standplaats
Nijkerk
Opleiding
Overig
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0013625

Voor Cleanlease in Nijkerk zijn wij op zoek een fulltime productie medewerker voor de vuilsorteer en de afdeling inpak. Ben jij op zoek naar een fulltime functie in de productie en houd je ervan om reperterend werk te verrichten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Cleanlease wast beddengoed, badstof en persoonlijke kleding van ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken. De vuile was komt binnen bij de sorteerafdeling en moet worden gesorteerd op soort om vervolgens gewassen te worden. Er is een mogelijkheid om ingezet te worden als vuilsorteerder in deze combi functie.

Jij bent in staat om fysiek en repeterend werk te verrichten
Jij bent opzoek naar een baan voor langere tijd
Jij hebt ervaring in de productie (pré)
Jij bent resultaatgericht en een echte aanpakker.
Jij bent flexibel inzetbaar en bereid om van 7:30 tot 16:30 te werken.

CleanLease wil haar klanten laten ervaren dat wij als partner-leverancier snappen wat voor hen belangrijk is, namelijk de zorg om patiënten, cliënten en /of gasten. CleanLease zet maximaal in op klantrelatie door benaderbaarheid, bereikbaarheid en snelheid. Snelheid in onze reactie, snelheid in handelen en snelheid bij het creëren van oplossingen. Niet voor niets hebben we onze pay off 'Because you care' aan de naam CleanLease toegevoegd.Al meer dan 100 jaar zijn wij gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. We leveren onze diensten aan ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken, zowel in Nederland als in België.Jaarlijks verzorgen we op een duurzame manier ruim 100 miljoen kilo wasgoed. Ons bedrijf is groot geworden doordat in de vorige eeuw een aantal familiewasserijen zijn samengevoegd. Het is een bedrijf met een prachtige klantenportefeuille: bij diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken mogen wij grote, vooraanstaande namen tot onze klanten rekenen. Dat is iets om trots op te zijn, maar het is absoluut geen vanzelfsprekendheid. Elke dag opnieuw zullen wij weer moeten bewijzen dat we het waard zijn om deze klanten te mogen bedienen. We moeten bewijzen dat we voorop lopen in innovaties, maar ook dat we klein willen blijven in onze grootheid. Géén bureaucratie, maar wèl korte lijnen: bij CleanLease zijn we altijd bereikbaar en benaderbaar. We luisteren en lossen op.
Samen met onze medewerkers in Nederland en België en samen met onze partners streven we elke dag opnieuw het beste voor de klant na. Dat doen we onder ons motto ‘Because you care!’.

  • Een fulltime functie voor langere tijd (onbepaalde tijd)
  • 8,33% vakantiegeld
  • Een goed salaris van 11,41 bpu.
  • Een reiskostenvergoeding
  • Toegang tot online trainingen en cursussen van Goodhabbitz
  • Een leuke sfeer op jouw afdeling!