Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker dagdienst voor €13,06 per uur

Start People Recruitment Center Noord Oost

Standplaats
Meppel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
4045000261

Heb jij zin om in de zomer fulltime aan te slag te gaan en daarbij ook nog is goed te verdienen? Dan hebben wij iets voor jou.

Voor de afdeling pakketteren zijn wij op zoek naar toppers die in de dagdienst het huidige team komen versterken. Wat ga je doen? Op deze afdeling worden de pakketten gebundeld die niet tot de reguliere pakketten behoren. Je ontvangt een order, daarop staat precies wat de klant nodig heeft. Jij gaat vervolgens samen met je collega deze specifieke order samenstellen tot 1 pakket. Samen zorg je ervoor dat de orders klaar komen te staan, gebundeld worden door middel van een plastic band en ingepakt worden in folie. De pakketten zijn dan klaar voor transport en kunnen worden verladen. Je werkt met een kleine groep mensen zodat de communicatie altijd soepel verloopt.

Voor deze functie is het van belang dat jij het niet erg vindt om in de buitenlucht aan het werk te zijn. Je staat namelijk wel buiten maar dat is met dit mooie weer natuurlijk geen probleem. Wel sta je overdekt dus als er regen komt sta je wel droog. Daarnaast is het hebben van een heftruckcertificaat gewenst. Bij Xella is het hebben van een VCA certificaat verplicht. Er zijn mogelijkheden om deze via Start People te behalen.

Verder ben je:

 • Doordeweeks van 8 tot half 5 beschikbaar;
 • Minimaal 18 jaar oud;
 • Minstens de vakantieperiode beschikbaar;
 • Eventueel in bezit van een heftruckcertificaat;
 • In bezit van een VCA (verplicht), deze moet anders binnen 6 weken gehaald worden;
 • Gelieve geen vakantieplannen in de zomerperiode;
 • Eigen vervoer bij voorkeur maar reizen met het openbaar vervoer is bespreekbaar.

Xella is namelijk goed te bereiken vanuit o.a. Zwolle, Hoogeveen, Emmen en Heerenveen.

Xella Nederland BV is een onderneming die zich onderscheidt in de bouwwereld. Om te beginnen als dé specialist in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Met het oog daarop voert Xella de A-merken Silka kalkzandsteen, Ytong en Hebel cellenbeton en Multipor minerale isolatieplaten.

 • Wij bieden een tijdelijk dienstverband, de kans is groot dat je tot het eind van het jaar aan de slag gaat. Je werkt in een fulltime dagdienst functie van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30;
 • Het salaris is €13,06 per uur. Reiskosten worden vergoedt conform het CAO Kalkzandsteen en Cellenbetonindustrie (afhankelijk van het aantal km's);
 • Ook zijn er na de zomer doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een leuke baan in de buitenlucht waarmee jij tot minimaal het eind van het jaar kan werken.