Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker December

Start People Inhouse Services - Heksenkaas

Standplaats
Oldenzaal
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0067416

Als Productiemedewerker ga je in December de lekkerste Heks'nkaas, sauzen, nacho's en empanada's inpakken zodat alles op tijd in de supermarkt ligt voor de feestdagen! December staat voor feest en voor lekker eten en drinken. Bij de Heks'nkaas maken we heel veel lekkers waarvan de productie verdubbeld in December. Daarom zoeken we specifiek voor deze maand (week 48, 49,50 en 51) collega's die ons willen helpen met het inpakken en verpakken van alle producten.
Zoek jij werk voor de maand december? Bijvoorbeeld voor vakantiewerk. Dan is HEKS’NKAAS® de leukste en lekkerste werkgever! Wat maakt het leuk?
1- Je kan je eigen werkdagen bepalen middels ons prachtige plansysteem;
2- De sfeer is top! In de kantine ligt regelmatig wat lekkers op tafel of onze kok bereid een heerlijke maaltijd voor je;

  • Parttime 2 of 3 dagen in de week beschikbaar? Geen probleem!
  • Fulltime beschikbaar? Geen probleem! Er is volop werk.
    Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

HEKS’NKAAS® is gevestigd in Oldenzaal en maakt heerlijke sauzen, empanada’s en nachokits. Hier komen regelmatig nieuwe producten bij. Dit maakt het werk afwisselend en daarbij mag je elke vrijdag wat lekkers mee naar huis nemen om te proeven! De locatie Oldenzaal is goed te bereiken vanuit Hengelo, Almelo en Enschede. Er stopt een bus naast de fabriek. Handig!

Wij bieden een tijdelijke overeenkomst voor de maand December. Natuurlijk zijn goede medewerkers altijd welkom, ook volgend jaar. Naast een prettige werkplek met een goede werksfeer bieden wij jou:
1- Uurloon van €12,10
2- Ploegentoeslag na 18.00 – 06.00 uur van 33%
3- Je kan zelf je beschikbaarheid opgeven bij ons. Handig! We werken in 2-ploegen en kennen een dagdienst. In December kennen we veel late diensten. Na 18.00 uur verdien je dan €16,10!
4- Wij kennen een reiskostenvergoeding waarover je graag informeren tijdens een kennismakend gesprek.
Heb je interesse? Reageer dan direct. Dan nemen Jorik of Annet binnen één werkdag contact met je op.