Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker fijnmatig

Start People Groningen

Standplaats
Leek
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0055339

Op zoek naar een fijnmatige productiebaan in dagdienst? Lees dan snel verder!

Voor Wellinq (locatie PendraCare) zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Het bedrijf is gevestigd net buiten Groningen in Leek. Als fijnmatig productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de productie en het inpakken van verschillende soorten katheters. Vind je het leuk om met je handen te werken en gaan fijnmatige werkzaamheden je goed af? Ben je daarnaast kwaliteitsgericht ingesteld en werk jij graag in teamverband? Dan zoeken we jou!

Binnen Wellinq wordt er veel tijd en energie gestoken in jouw inwerktraject. Binnen enkele weken wordt jij klaargestoomd om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de medische wereld.

Als fijnmatig productiemedewerker herken jij jezelf in de volgende kenmerken:

  • Je hebt aantoonbare affiniteit met fijnmatige werkzaamheden;
  • Je hebt bij voorkeur fijnmatige werkervaring (dit is geen harde eis);
  • Je bent proactief ingesteld;
  • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan.

Wellinq (locatie PendraCare) is al jaren lang een gevestigde naam binnen de medische productiewereld. Door de hoge kwaliteit van hun producten weten zij zich internationaal te onderscheiden van hun concurrenten. Hun motto: ‘’We always go beyond, no matter what’’, is dan ook een goeie weerspiegeling van de mentaliteit die heerst binnen het bedrijf.

Ben jij gedreven om een bijdrage te leveren aan de medische wereld en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan pas je perfect binnen de organisatie!

Een fulltime baan in de dagdienst voor de langere termijn. Daarnaast bieden we de volgende voorwaarden:

  • Een bruto maandsalaris van €2.389 (incl. ADV-toeslag);
  • bij goed functioneren kom je na zes maanden in aanmerking voor een vaste aanstelling;
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis;
  • Een reiskostenvergoeding.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature tekst? Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘sollicitatie button’. Toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Thijs via het nummer: 050-36 4330 of het e-mailadres: tdoornbos@startpeople.nl.