4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker in Lichtenvoorde (Parttime)

Start People Inhouse Services - Zwanenberg FG-Lichtenvoor

Standplaats
Lichtenvoorde
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1823000120

Is jou vrijdagmiddag borrel pas echt af met een stukje droge worst? Gelukkig maar, want zo denken wij er ook over. Bij Zwanenberg worden deze heerlijke lekkernijen geproduceerd, en deze zijn pas echt af ... met jou hulp!

Als productiemedewerker bij Zwanenberg zul je flexibel ingezet worden op verschillende afdelingen, zoals het inpakken en/of verpakken van de producten. Daarnaast streef jij de hygiënevoorschriften na en ga je nauwkeurig te werk, hou jij je werkplek netjes en schoon en zorg je dat alle processen veilig verlopen.

Als productiemedewerker bij Zwanenberg in Lichtenvoorde herken jij je in de volgende punten:

 • Je bent parttime beschikbaar
 • Je bent gemotiveerd;
 • Je bent bereid om je handen uit de mouwen te steken;
 • Je vindt het geen probleem om fysieke werkzaamheden te verrichten;
 • Je bent een teamplayer en werkt dus graag samen

Zwanenberg Lichtenvoorde, beter bekend als de voormalige Huls worstenmakerij behoort tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren. Zwanenberg brengt een breed assortiment gedroogde worsten op de markt. Hierbij kan je denken aan de Achterhoekse droge worst, Drentse Kosterworst, droge metworst en dergelijke.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan bieden wij jou een leuke functie als productiemedewerker in een informeel bedrijf met een goede werksfeer. Bij Zwanenberg werken we in dagdienst: 07:30 -15:45 uur en in ploegendiensten 06:15 - 14:15 en 14:15 – 22:15 uur.

Daarnaast bieden wij:

 • Geld! Ben je 22 jaar of ouder, dan zul je €10,36 bruto per uur gaan verdienen;
 • Ploegentoeslag van 31,5% in avonduren na 18:00 uur;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km;
 • 8% vakantiegeld naast je huidige loon;
 • Opbouw verlofuren;
 • Om de twee weken op donderdag korting op de producten in het winkeltje

Ben je alleen in dagdiensten beschikbaar, laat dan ook je sollicitatie achter!

Ben jij de geschikte kandidaat om de vacature van productiemedewerker te vervullen? Solliciteer dan direct of online via 1823@startpeople.nl. Mocht je nog vragen hebben omtrent de vacature dan kun je ons ook bereiken op 0544-750220 of 1823@startpeople.nl.