Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker inpakken

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0028094

Hou je wel van lekker doorwerken? Doe je je eigen werk en help je graag je collega's? Drink je graag samen koffie in de pauze en houd je wel van een grapje op z'n tijd? Je bent op je gemak in een team, of je nu een volger bent of de kar trekt. Zoek je werk in de omgeving van Doetinchem, Ulft en is het wel een uitdaging om diverse spoedorders klaar te krijgen? Dan is deze tijdelijke baan bij een etikettenfabriek een mooie kans!

Wat ga je doen? Je werkt vandaag in Terborg. Er liggen een aantal spoed orders klaar om met het hele team af te handelen. Je overlegt wie wat gaat doen. De etiketten voor de klanten staan klaar in de machine, dat heeft je collega al gedaan. Je stelt de machine in, checkt de barcodes van de etiketten met hetgeen op een computerscherm als order klaarstaat en bewaakt het productieproces. Een 'spel' van cijfers en letters is echt jouw ding. Tussendoor zorg je voor het schoon houden van de machine. Het is fijn om samen met collega’s de schouders er onder te zetten, waarbij je zorgt voor zo min mogelijk afval en uitval. Voor jou een uitdaging om elk probleem met beide handen aan te pakken. Alles ten behoeve van onze klanten, te denken aan bijvoorbeeld Decathlon en H&M.

Functie eisen
Je houdt van gezond hard werken met vermaak, je redt jezelf en helpt anderen. Je drinkt graag een kopje koffie en houdt van een grapje. Of je nu een kartrekker of een volger bent binnen het team, je op je gemak voelen kan hier! Ga je graag een mooie uitdaging tegemoet, neem dan contact met ons op!

  • Aanpakkersmentaliteit
  • Snel tempo
  • Secuur werken
  • Lezen en beantwoorden e-mails
  • Flexibiliteit
  • In teamverband werken
  • Beheersing Nederlandse taal
  • Kennis Word / Excel
  • Geen problemen met optillen van dozen
  • Inzetbaarheid voor langere tijd

Het bedrijf is gelegen in de omgeving van Ulft en houdt zich bezig met de productie en levering van etiketten. Etiketten die wij allemaal in grote winkelketens zien. Ze gaan hierbij ook over grenzen heen, letterlijk en figuurlijk. Is het niet Nederland, dan is het wel Europa of daarbuiten. En over grenzen heen Elke klant met welke wens dan ook, we halen alles 'uit de kast' om de klant tevreden te stellen.

Klaar voor de START? Salaris - Teamspirit - Afwisseling - Ruimte en Tientallen voorzieningen voor jou. Wij bieden jou die START - voor alle werkdagen van de week - fulltime – in 2-ploegen - voor lange tijd - met kans op een contract voor onbepaalde tijd! Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel!