Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

productiemedewerker Zandbereiding

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0028791

Altijd al willen werken bij MGG Netherlands, een bedrijf dat onderdelen maakt voor Daimler, Porsche, Volvo, DAF, Audi, Remeha, en nog vele andere grote merken in de auto- en verwarmingsindustrie? Lees dan verder!

Voor MGG Netherlands in Tegelen (in de buurt van Venlo) zijn we op zoek naar kandidaten die graag fulltime als productiemedewerker aan de slag willen. Je komt te werken op de afdeling Kernmakerij waar je verantwoordelijk bent voor het vervaardigen van zandkernen met behulp van zogenoemde kernschietmachines.

Op de Kernmakerij ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van zandkernen met behulp van zogenoemde kernschietmachines. Een zandkern bestaat uit zand en een bindmiddel dat het zand bindt en uithardt. In het productieproces worden de zandkernen gebruikt als mal waar het aluminium gietstuk van gemaakt wordt. Je werkzaamheden bestaan uit - het bedienen van de kernschietmachine - het afnemen van de kernen uit de kerndoos - het afwerken en poetsen van de zandkern volgens de werkinstructies - het schoonhouden van de kerndoos en de kernschietmachine - het monteren van de kernen volgens de werkinstructies met hulp van lijmpistolen aan elkaar wanneer dit nodig is - het transporteren van de kernen naar de opslag behoort ook tot de mogelijkheden

Om als kernmaker aan de slag te gaan is het belangrijk dat je zeer secuur en nauwkeurig te werk gaat. Bovendien ben je bereid om in 3-ploegendienst te werken en ben je flexibel uitwisselbaar met andere afdelingen wanneer dit gevraagd wordt. Ook vinden wij het belangrijk dat je een teamplayer bent en zelfstandig te werk kunt gaan.

MGG is een specialist in aluminium zandgieten met bijna 75 jaar ervaring. Technisch gezien de beste. Dat zie, hoor en voel je als je rondloopt in dit innovatieve bedrijf. Dagelijks wordt er hard gewerkt om de nieuwste, kwalitatief hoogwaardige producten te produceren

MGG beheerst de kunst van het vormgeven van vloeibaar aluminium tot complexe gietstukken die mechanisch worden bewerkt en samengesteld tot hoogwaardige producten, die overal ter wereld hun bestemming vinden.

Hetzij in trucks, personenauto’s en motorfietsen. Hetzij in CV ketels voor het verwarmen van onze woningen. In onze ziekenhuizen in diverse medisch applicaties. Via de wandcontactdoos omdat MGG zijn bijdrage levert aan de energiesector. Kortom, te veel om op te noemen. MGG is een fabrikant van zeer precieze aluminium gietstukken en assemblages. Vanuit diverse vestigingen in de industriële kernregio’s van Europa werkt MGG aan innovatieve oplossingen voor klanten in veeleisende markten.

Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten… Allereerst ga je aan de slag voor één van de beste werkgevers van Nederland, Start People ! Bij ons staat persoonlijk contact en goede begeleiding hoog in het vaandel en vinden wij het belangrijk dat jij helemaal op je plek zit.

Bij onze opdrachtgever kun je verder verwachten…

  • Dat je op je eerste werkdag niet in het diepe gegooid wordt. Je ontvangt op je eerste werkdag een warm ontvangst, een presentatie, een uitgebreide rondleiding en instructie
  • Een baan voor 37,5 uur per week
  • Startsalaris ong. €2565 br. per maand incl. ploegentoeslag (vanaf 23 jaar e.o.)
  • Reiskostenvergoeding
  • Een baan voor langere tijd (bij gebleken geschiktheid kans op vaste baan)
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie
  • De balans tussen werk en privé wordt niet uit het oog verloren
  • Na 26 weken ga je je eigen pensioen opbouwen
  • Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen en wij nemen snel contact met je op.
Twijfel je of heb je nog vragen? Bel ons gerust, zodat wij je verder op weg kunnen helpen. Onze inhouse vestiging is te bereiken op telefoonnummer 077-3739987.