Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker kunststof afmontage

Start People Roermond

Standplaats
Panningen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0062753

Ben jij technisch onderlegd en is het lezen van tekeningen voor jou gesneden koek? Wil jij daarnaast werken in een nieuwe en moderne productieomgeving? Lees hieronder snel verder en solliciteer!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar medewerkers voor het assembleren van kunststof ramen en deuren. Hier werk je met ruim 50 collega’s samen om een kwaliteitsproduct te maken voor de Nederlandse markt.

Samen met je collega’s werk je in de kunststofproductie. Bij de afmontage sta je bijna aan het einde van de lijn. De kozijnen en draaidelen zijn klaar en moeten nog samengesteld en afgemonteerd worden. Aan de hand van tekeningen op jouw digitale scherm zet jij de puntjes op de i. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

 • Het aanbrengen van rubbers, hang- en sluitwerk;
 • Monteren van de draaidelen in de kozijnen;
 • Afstellen van diverse onderdelen;
 • Eindcontrole van het gereed product.

Wanneer je hiermee klaar bent gaat het kozijn door naar de volgende afdeling waar het klaar wordt gemaakt voor transport.

De functie van productiemedewerker kunststof afmontage heeft als standplaats Panningen. Hiervoor dien je in de omgeving van Venlo / Venray / Roermond / Helmond / Deurne / Weert woonachtig te zijn.

 • Je bent in het bezit van een afgeronde technische opleiding op MBO 3 niveau;
 • Ervaring in de branche is niet vereist, echter is affiniteit met het product een grote pré;
 • Je bent werkzaam in dagdienst;
 • Je bent gemotiveerd en betrokken bij de organisatie.

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit twee gesprekken waarin je spreekt met de HR afdeling en de manager van de productie afdeling.

Altijd al willen werken met kunststof kozijnen? Dan is dit jouw kans! Onze opdrachtgever is te omschrijven als een echt familiebedrijf dat is opgericht in 1979. Door de jaren heen heeft het zich ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties van het land. De organisatie kenmerkt zich als een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen hun organisatie is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s (verspreid over meerdere locaties) die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Elk jaar worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging, denk hierbij aan een gezellige bbq of een feest!

 • Wij bieden jou een leuke fulltime baan in de techniek bij een informele opdrachtgever in dagdienst;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €1800 - €2200,- afhankelijk van ervaring en leeftijd;
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste baan bij goed functioneren;
 • Kom je met de auto naar het werk? Dan krijg je reiskostenvergoeding vanaf 10km enkele reis;
 • Je wordt voorzien van bedrijfskleding bestaand uit 3 T-shirts en 1 trui;
 • Daarnaast bieden wij jou een functie met uitzicht op een vast dienstverband bij een warm familiebedrijf.