Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker kwaliteit

Start People Enschede

Standplaats
Oldenzaal
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0059711

Heb je interesse in techniek, ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als fijnmatig productiemedewerker kwaliteit bij deze mooie organisatie ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de handmatige controle van de precisie kleppen die ze maken. Deze producten zijn erg klein, jouw oog voor detail komt daarom goed van pas in deze functie! De siliconen kleppen worden gebruikt voor bijvoorbeeld toepassingen in de medische industrie, auto’s en diverse andere apparaten. Het spreekt voor zich dat kwaliteit hierdoor belangrijk is, dit moet je tijdens het productieproces continue in de gaten houden. Jouw werk doet er dus toe! Je gaat aan de slag in een 2-ploegendienst.

Als fijnmatig productiemedewerker kwaliteit ga je je onder andere met de volgende werkzaamheden bezig houden:

  • Het uitvoeren van de visuele controle van de kleppen met behulp van een microscoop zodat kwalitatief goede producten gegarandeerd kunnen worden;
  • Het onderscheiden van de fouten in de productie.

Heb je vragen over deze functie? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-4814600 (optie 3), je mag vragen naar Sabine. Uiteraard mag je ook direct solliciteren via de knop op deze website of een mail sturen naar enschede@startpeople.nl!

Wij zijn op zoek naar kandidaten die graag aan de slag gaan bij een groeiend en succesvol technisch bedrijf in Oldenzaal.

Daarnaast wil jij:

  • Graag met fijnmatige werkzaamheden bezig zijn;
  • Graag iets nieuws leren en jezelf verder ontwikkelen in een technische functie.
  • Werken in een 2-ploegendienst.

Bij dit bedrijf wil je werken! Je gaat aan de slag bij een mooi en succesvol technisch bedrijf in Oldenzaal (gevestigd op het industrieterrein). Ze zijn goed bereikbaar vanuit Hengelo en Enschede. Er werken inmiddels zo'n 120 medewerkers. De sfeer onderling is informeel en collega's hebben iets voor elkaar over. Daarnaast worden je ideeën gehoord en gewaardeerd. Samen met je gemotiveerde collega's werk je in een 2-ploegendienst aan de productie van siliconen precisieklepjes.

Wij bieden de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris tussen de € 2130 en € 2286 bruto per maand (inclusief een ploegentoeslag van 15%);
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km (met een maximum van 35 km per dag);
  • 8,33% vakantiegeld;

In deze functie start je met een tijdelijk dienstverband, daarna maak je kans op een vaste aanstelling bij de organisatie zelf;

Je komt te werken in een jong en enthousiast team!
Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan direct! Je kunt ons ook bellen als je nog vragen hebt, we zijn bereikbaar op 053-4814600 (optie 3). Je kunt mij ook appen op 06 249 20 758 en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op (binnen 48 uur).