Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker lasafdeling

SP Meppel XL

Standplaats
Staphorst
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0061334

Heb jij altijd al in de productie willen werken? Wil jij een bruto maand salaris verdienen van €2600,-? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Bij Brink Towing Systems zoeken ze een rekkenbouwer die de medewerkers van de las afdeling wil voorzien van de juiste onderdelen. Als rekkenbouwer zorg jij ervoor dat de frames die gelast moeten worden klaar staan zodat de lassers dit in de lasrobot kunnen plaatsen. Wanneer de frames gelast zijn zorg jij ervoor dat deze frames naar de volgende afdeling gaat.

Als rekkenbouwer ben jij de spil in het team. Jij zorgt er namelijk voor dat de productie door kan gaan en dat iedereen is voorzien van de juiste onderdelen.

Je komt te werken in een leuk team dat elke week samen in de 2-ploegen werkt. Je werktijden zijn van 06:00 tot 15:00 en 15:00 tot 0:00 op maandag tot en met donderdag. Op vrijdag werk je van 06:00 tot 13:30 en 13:30 tot 21:00.

Ben jij nieuwschierig geworden? Lees dan snel verder!

Je kan goed zelfstandig werken, maar in het werken in teamverband ben jij ook sterk. Gezien het gewicht en de grootte van de frames is het belangrijk dat je fysiek in orde bent.

Hiernaast heb/ben jij:

  • In het bezit van minimaal een heftruckcertificaat;
  • Je hebt technische kennis en ervaring;
  • Fulltime beschikbaar in een 2-ploegendienst;
  • Beschikbaar op korte termijn voor langere tijd;

Brink Towing Systems is gevestigd in Staphorst en produceert trekhaken en frames voor verschillende soorten automerken. De gehele ontwikkeling van ontwerp tot eindproduct vinden in het bedrijf plaats. Brink Towing Systems is met de auto goed te bereiken vanuit Zwolle, Meppel en Kampen. Met het openbaar vervoer is het bedrijf helaas niet bereikbaar. Brink hecht veel waarde aan betrouwbare en goede werknemers. Ook in de onzekere tijden rondom het Covid-19 virus worden er nog steeds vaste contracten overhandigd aan flexkrachten.

De locatie is goed te bereiken vanuit: Zwolle, Hoogeveen, Raalte, Kampen, Meppel en Emmeloord.

Wij bieden jou een werkplek bij Brink Towing Systems met een goed toekomstperspectief. Hard werken en een goede werkhouding wordt ook in tijden van Corona beloond met een vast contract bij het bedrijf. Je gaat werken in een vast team en hebt hierdoor ook de garantie dat je iedere week 40 uur kan werken.

Hiernaast bieden wij jou:

  • Salaris tussen € 2600 en € 3200 bruto per maand (incl. 15% ploegentoeslag en 5% ADV toeslag;
  • Reiskostenvergoeding van max. € 6,00 per dag;
  • Een jaarlijkse salarisverhoging bij een positieve beoordeling door je teamleider;
  • Bij goed functioneren kans op een vast contract bij de opdrachtgever.