4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker / Logistiek medewerker

Start People Breda

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0004904

Voor diverse opdrachtgevers in Oosterhout, Etten-Leur en Breda zijn we regelmatig op zoek naar productiemedewerkers of logistiek medewerkers.

Je kunt hierbij denken aan functies als:

  • Productiemedewerker
  • Orderpicker
  • Inpakker
  • Logistiek medewerker
  • Facilitair medewerker
    We hebben zowel functies voor een vast dienstverband, als voor een tijdelijk dienstverband open staan. Daarnaast hebben we bedrijven in ons netwerk die werken in dagdiensten, maar ook bedrijven die werken in ploegen.Daarnaast hebben we zowel fulltime als parttime functies.

Er is voor iedereen een juiste match en we komen graag met jou in contact om te kijken hoe wij jou kunnen helpen! In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw eisen en wensen voor een nieuwe baan, en kijken we daarna wat wij als Start People voor je kunnen betekenen.

  • Gemotiveerd om te werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Woonachtig in de regio Oosterhout/ Etten-Leur / Breda

Meerdere opdrachtgevers in verschillende sectoren.

Wij geven de voorkeur aan online sollicitaties via onze eigen website www.startpeople.nl en niet via overige sites. Zo kom je in ons landelijke systeem te staan en kunnen we je beter bemiddelen. Wanneer de vacature je aanspreekt en je aan de profieleisen voldoet, zou ik je willen vragen om op de knop ‘solliciteren' te klikken. Klik nogmaals op ‘solliciteren' om de sollicitatie definitief te maken. De sollicitatie en het CV komen digitaal bij ons binnen en worden door één van onzemedewerkers in behandeling genomen.