4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker, matrijsloger Hydro, 2 ploeg

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
Drunen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1804000199

Ben jij op zoek naar een technische functie, maar heb je nog niet de technische ervaring? Dan is deze baan iets voor jou! Bij Hydro in Drunen ga jij alles leren op het gebied van het logen van matrijzen. Geen idee wat dit inhoudt? Ik leg het je graag uit! De matrijzen zijn de mallen voor in de persen die aluminium profielen persen. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het zuiveren van de matrijzen door middel van loog. Jij maakt de matrijzen gereed, zodat de productie aan de pers kan blijven draaien. Zonder jou kan de pers niet persen! Je verwijdert het aluminium van de gebruikte matrijzen met de daarvoor benodigde gereedschappen en machines. Je controleert de matrijzen op volledige verwijdering van aluminium restanten en straalt de matrijzen in de straalkabines. Omdat jij zo ervaren bent met de matrijzen, verleen je ook technische support bij de persen. Kortom iets heel anders dan je al als productiemedewerker of logistiek medewerker gewend bent. Een uitdaging om niet te laten liggen!

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen ben jij een echte aanpakker die zelf initiatief neemt en heb je technische affiniteit. Met deze eigenschappen kan Hydro jou intern opleiden en kun je doorgroeien binnen de nummer 1 op het gebied van aluminium. Je beheerst de Nederlandse taal in woord geschrift. Je bent fulltime beschikbaar in 2 ploegen en veiligheid is een belangrijk begrip voor je. Herken jij jezelf hier helemaal in terug, solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatieknop!

Hydro Drunen, voormalig SAPA en Alcoa. heeft 50 jaar praktische en wetenschappelijke expertise op het gebied van aluminium oplossingen. Onze relatie biedt alles van onderwijs over aluminium tot ontwerp, productie, fabricage, oppervlaktebehandeling en afwerking. Producten die Hydro o.a. produceert zijn lichtmasten en voetgangersbruggen. Hydro is wereldwijd de nummer 1 op het gebied van aluminium profielen! Hydro is gevestigd in Drunen, nabij Den Bosch en Tilburg en geen één dag is hier hetzelfde! Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt, kom dan bij ons werken! Wij zijn te bereiken op 06-81598653 of per mail via hydro@startpeople.nl

Via Start People werken bij Hydro betekent voor jou:

  • Een gevarieerde fulltime functie mét veel doorgroeimogelijkheden
  • Een goed salaris met een ploegentoeslag van 17%
  • Én 5% ADV-toeslag
  • Een baan voor langere tijd, waarbij een vast contract tot de opties behoord
  • Interne opleidingen
  • Een online account met meer dan 1.000 trainingen
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis
  • Werken in een technische omgeving, waarbij de kansen voor het oprapen liggen!