Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker metaal

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0066859

Ben jij een echte aanpakker en wil je als Productiemedewerker metaal aan de slag? Je gaat werken in 2-ploegendienst.

Wat ga je doen?
Je gaat aan het werk binnen de metaalafdeling van dit bedrijf dat diverse metalen onderdelen produceert voor radiatoren. Je kunt hierbij denken aan componenten als roosters, fronten en zijpanelen.
Het is jouw taak om metalen delen in te voeren in metaalbewerkingsmachines zodat er een bewerking plaatsvindt en je pakt ze er ook weer uit.
Je zorgt dus voor de fabricage van de diverse producten van dit bedrijf.
Als het radiatorcomponent namelijk klaar is, gaat het verder in het bedrijf naar de lakstraat waar het gepoedercoat (verflaag opgebracht) wordt waarna de onderdelen worden verpakt en naar de klant worden verzonden.

Wat zijn de werktijden?
Het werk als Productiemedewerker metaal is in 2 ploegen, van 06:00 – 14:30 en van 14:30 – 23:00 uur.

De werklocatie van dit bedrijf is op industrieterrein 't Goor in Ulft (bij Doetinchem, vanuit de gehele Achterhoek goed te bereizen met eigen vervoer, of met de fiets als je dichterbij woont). Het gaat in eerste instantie om tijdelijk werk, maar kan voor langere duur zijn bij gebleken geschiktheid! Het gaat om een fulltime baan!

Je bent beschikbaar voor twee ploegendienst.
Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan.
Staand werk is voor jou geen bezwaar.
Je hebt eerder metaalproductiewerk gedaan; dit heeft de voorkeur maar het is geen strikte eis. Zin om te werken is het belangrijkst.

Werken bij dit metaalbedrijf wordt ervaren als een prima baan! De sfeer in het bedrijf is gemoedelijk en gezellig. Deze onderneming staat landelijk bekend als "dé poedercoater van de Achterhoek'". Het is van oorsprong een familiebedrijf dat al ruim vijftig jaar geleden is opgericht. Inmiddels is het de derde generatie die de bedrijfsvoering doet. Hiermee behouden ze hun eigenheid, betrokkenheid en kennis en kwaliteit van de producten. Aandacht voor de medewerkers, voor vernieuwing van alle processen en voor kwaliteit is er erg belangrijk!

Bij dit bedrijf vind jij een fijne werkplek! De sfeer is er gezellig en er wordt lekker doorgewerkt. Werk is er genoeg te doen; je kunt dus goed vooruit en als je goed bevalt dan ook voor langere tijd!
Je startsalaris is € 12,14 bruto per uur en je krijgt 14% ploegentoeslag.

Heb jij interesse in deze baan?

  • Solliciteer direct via de button en Start People neemt contact met jou op!
  • Of, bel of e-mail ons en we spreken verder met jou e.e.a. af.
  • Je kunt ons ook een whats'app sturen via deze link: https://wa.me/031630833217