Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker Onderdelenmakerij

SP Meppel XL

Standplaats
Staphorst
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0040916

Je bent als productiemedewerker op zoek naar een baan met een goed salaris en zekerheid. Jij hebt een goed technisch inzicht en werkt graag samen met je collega’s. In je werk ben je gemotiveerd om te leren en sta je open om op korte termijn met een nieuwe uitdaging aan de slag te gaan!

Als productiemedewerker ben je werkzaam op de afdeling Onderdelenmakerij. Op deze afdeling worden, zoals de naam het al zegt, de losse onderdelen voor de frames gemaakt. Deze frames worden door automonteurs onder de auto’s gemonteerd waarna de trekhaak hieraan bevestigd kan worden. Op de Onderdelenmakerij is het belangrijk dat je beschikt over een goed technisch inzicht en -kennis. Er zijn diverse soorten machines waarbij je kan denken aan een grote zaag, een straalcabine, lasersnij machine en kant- en zetbanken.

Bij het gebruik van veel machines is het lezen van tekeningen essentieel. Het geeft de voorkeur als je ervaring hebt met, en het lezen van tekeningen. Je zal veelal op dezelfde plek worden ingezet, maar als je beschikt over een goed technisch inzicht en een actieve werkhouding zal je ook op andere plekken ingedeeld worden. Dit maakt jou een allround en onmisbare collega binnen het team.

Je gaat werken in een 2-ploegendienst op maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn op maandag t/m donderdag van 06:00 – 15:00 uur en 15:00 – 00:00 uur en op vrijdag van 06:00 – 13:30 uur en 13:30 – 21:00 uur.

Als collega op de afdeling onderdelenmakerij is het belangrijk dat je, afhankelijk van je werkzaamheden, zowel goed zelfstandig als in teamverband kunt werken. In je werk ben je gemotiveerd en bereid een stapje harder te zetten als dat van je gevraagd wordt. Hiernaast heb/ben je:

  • Een goed technisch inzicht;
  • Gemotiveerd om te leren;
  • Fysiek in orde voor zwaardere werkzaamheden;
  • Fulltime beschikbaar in een 2-ploegendienst.

Brink Towing Systems is marktleider in de automotive industrie. Het bedrijf produceert trekhaken en frames voor verschillende bekende automerken. Deze producten worden wereldwijd verkocht. Het bedrijf heeft 600 medewerkers welke werkzaam zijn in 9 landen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Staphorst en is hierdoor gemakkelijk te bereiken vanuit Zwolle, Meppel en Hasselt.

Start People biedt jou een werkplek met zekerheid bij Brink Towing Systems. Het bedrijf biedt jou een vast werkrooster waardoor je kan rekenen op vaste werkuren. Bij goed functioneren maak jij kans op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Hiernaast bieden wij jou:

  • Salaris van € 2600 bruto per maand (incl. 5% adv toeslag en 15% ploegentoeslag);
  • Salarisverhoging na 1 jaar in dienst en een positieve beoordeling door je teamleider;
  • Max. € 6,00 reiskostenvergoeding per dag;
  • De keuze tussen een wekelijkse- of vier wekelijkse verloning;
  • Bij goed functioneren kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever