Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker Overdag

Start People Den Haag XL

Standplaats
Zoetermeer
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0060545

Wil jij gegarandeerd 40 uur per week aan het werk gaan met een prima salaris van €11,44 per uur (exclusief toeslagen)? Lees snel verder!
Avandis, een van Nederlands bekendste bottelarijen in Zoetermeer, is op zoek naar medewerkers ter versterking van het productieteam waarbij je aan de slag zult gaan in een team van enthousiaste collega's.
Avandis zoekt mensen met een echte hands-on mentaliteit om aan de slag te gaan in de productie. Wij zijn momenteel op zoek naar medewerkers in de vaste dagploeg die werken van 07:00 - 16:30. Dit zal binnenkort veranderen naar 07:30 - 16:00.

LET OP: Beschikbaarheid voor nu tussen 07:00 - 16:30 is dus vereist. Check ook goed het openbaar vervoer mocht je hier gebruik van maken.

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent minimaal 18 jaar oud;
  • Je bent beschikbaar tussen 07:00 - 16:30

Avandis is een vooraanstaand dranken ontwikkel en productiebedrijf en beschikt over één van Europa’s modernste bottelarijen met zeven geavanceerde afvullijnen. Met de locatie in Zoetermeer, dicht bij Schiphol, Den Haag en de Rotterdamse haven bevinden zij zich midden in het logistieke centrum van Europa. Hiermee hebben ze een perfecte positie om klanten direct te beleveren.

Avandis is in 2001 opgericht door drie toonaangevende Nederlandse drankenbedrijven:

Avandis heeft de kenmerken van een Nederlands familiebedrijf; de omvang is overzichtelijk, met rijke tradities en betrokken medewerkers. Het is een divers team qua heren, dames en alle leeftijden.

  • Een salaris van €11,44 per uur ongeacht leeftijd + ADV toeslag van €0,59 per uur;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km, heen en terug;
  • Een gezellige team van collega's;
  • Vast werk voor een langere periode;
  • Werken van maandag tot en met vrijdag, dus geen werkzaamheden in de weekenden!