Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker parttime

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Sintjohannesga
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0023987

Een baan waarbij je in beweging bent, werken wanneer het jou uitkomt en een salaris van € 12,06 bruto per uur verdienen (exclusief ploegentoeslag)? Dit alles terwijl je in de heerlijke geur van ontbijtkoeken staat? Dat kan als productiemedewerker bij Koninklijke Peijnenburg in Sintjohannesga!

In de functie van productiemedewerker zorg jij ervoor dat diverse (ontbijt)koeken verzendklaar worden gemaakt. Om dit voor elkaar te krijgen verpak jij de koeken, voer jij tussentijds (kwaliteits)controles uit en zorg jij voor een schone werkomgeving. Er zijn diverse lijnen waarop je kan worden ingepland, waardoor geen dag hetzelfde is.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het belangrijk dat jij minimaal 3 dagen per week beschikbaar bent en open staat voor wisselende werktijden. Jij kan op een hoog tempo nauwkeurig werken. Verder heb jij:

  • Werkervaring binnen een productieomgeving (pré);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Al meer dan 130 jaar is Peijnenburg een begrip aan de ontbijttafel. Binnen de productielocatie in Sintjohannesga worden smaakvarianten van de welbekende ontbijtkoek geproduceerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde rogge, een unieke kruidenmix en een ambachtelijke bakproces. Je hebt het vast al gezien in de schappen van de supermarkt, elke smaak heeft een andere verpakking. Daarom zijn er verschillende verpakkingslijnen.

Er wordt bij Peijnenburg in een 3-ploegencyclus gewerkt. De werktijden zijn van 07:00 - 15:00, 15:30 - 00:00 en 00:00 – 07:00. Ga jij als productiemedewerker aan de slag? Dan geef jij je beschikbaarheid aan ons door via een app. Op basis daarvan plannen wij jou in. We verwachten de komende weken drukte bij Peijnenburg, dus wil je de komende weken extra (bij)verdienen? Dan is dit je kans!

De fabriekslocatie in Sintjohannesga is gemakkelijk te bereiken vanaf Heerenveen, Wolvega en Leeuwarden.

  • Een bruto uurloon van € 12,06;
  • Na 26 gewerkte weken ontvang jij je eerste loonsverhoging, je gaat dan € 13,45 verdienen!;
  • Een tijdelijk contract voor langere tijd op basis van 0-uren, waarbij je hoogst waarschijnlijk parrtime aan de slag gaat;
  • Een HACCP training.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag aan de slag? Solliciteer dan via onderstaande button. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Louise Nicolaï via 058-2983400